Тампони макферсони - какви ?
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Тампони макферсони - какви ?
Дали аз съм кърък или все ментета ми набутват, вече 3 пъти ги сменятм досега съм дал 180 лева и пак ми тропка колата от тампоните на макферсоните, сега се чудя дали въобще да ги сменям! Май ще си карам така колата, дали ще е проблем!??? 

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
IceHeart написа:Дали аз съм кърък или все ментета ми набутват, вече 3 пъти ги сменятм досега съм дал 180 лева и пак ми тропка колата от тампоните на макферсоните, сега се чудя дали въобще да ги сменям! Май ще си карам така колата, дали ще е проблем!???
Тампоните с лагерчета ли сменяш? Може от нещо друго да тропа
За Г4 поръчах оригинални комплект с лагера общо за двата 106 лв- т.е. по 53 лв комплект за колело.
Гарантирано знам хубави тампони за АУДИ 80.....Ако стават за Пасат Б3 мога да ви дам координати на човека. Той е много известен в АУДИ-форума. Такъв тампон е към 30-35 лв. обаче при него, но са ОК.
Тук влизам рядко....може да ми пишите на ел. поща trm_racing@abv.bg
Тук влизам рядко....може да ми пишите на ел. поща trm_racing@abv.bg
- dangi_
- Автомобил:
- Двигател:
аз съм със SWAG и съм доволен......за по 22 лв на тампон + лагерче:)
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
hooligan_sk написа:IceHeart написа:Дали аз съм кърък или все ментета ми набутват, вече 3 пъти ги сменятм досега съм дал 180 лева и пак ми тропка колата от тампоните на макферсоните, сега се чудя дали въобще да ги сменям! Май ще си карам така колата, дали ще е проблем!???
Тампоните с лагерчета ли сменяш? Може от нещо друго да тропа
Сменям целите тампони, в тях незнам дали има лагерчета, преди 1 месец проверих окачването откарах колата на Стенд, и пак си има тропкане, казват че тампоните на макферсоните са твърди и от тях го прави но ме съмнява че са ментета
Гледам че колегата Тануко ме е изпреварил
, аз съм с тампони от същия човек от Ауди форума тампоните са Боге, вътре лагера е на ИНА.Незнам дали са същите за Пасат но мисля че поне цените ще се приблизителни.Моите ги взех за по 19 лева парчето от този човек.Минал съм с тях около 300 километра и все още е твърде рано да изказвам каквито и да било мнения камо ли съвети, но за себе си не мисля, че съм направил грешка.

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Аз съм с койлове TA Technix и тампоните ми ядат яко бой по дупките, но не са мръднали. Тампоните са обикновенно Boge
предполагам, че с LEMFÖRDER ефекта ще е същия.

-
- Автомобил:
- Двигател:
radi_nrj написа:Аз съм с койлове TA Technix и тампоните ми ядат яко бой по дупките, но не са мръднали. Тампоните са обикновенно Bogeпредполагам, че с LEMFÖRDER ефекта ще е същия.
Ами реших че ще е някой от двата модела ,но кой ли .. и от кой магазин да ги взема,за да са истински не само по "името"

altanivan написа:radi_nrj написа:Аз съм с койлове TA Technix и тампоните ми ядат яко бой по дупките, но не са мръднали. Тампоните са обикновенно Bogeпредполагам, че с LEMFÖRDER ефекта ще е същия.
Ами реших че ще е някой от двата модела ,но кой ли .. и от кой магазин да ги взема,за да са истински не само по "името"
Които и да вземеш няма да сгрешиш . Само гледаи на тампона да има щампован производител .
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
IANSTO написа:altanivan написа:radi_nrj написа:Аз съм с койлове TA Technix и тампоните ми ядат яко бой по дупките, но не са мръднали. Тампоните са обикновенно Bogeпредполагам, че с LEMFÖRDER ефекта ще е същия.
Които и да вземеш няма да сгрешиш . Само гледаи на тампона да има щампован производител .
за 0,20-1 долар на бройка върви цената на щампата в китай

доста колеги са ти посочили от къде са ги взели, тъй че дерзай!
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Отиди в магазин АВТО ХИТ на Христо Ботев при Васко и си вземи от там 

- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Преди около 40000(четиридесет хиляди) км си сложих Corteco к-т с лагери(Ina), по около 19-20 лв. бройката. Много съм доволен, не са мръднали.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”