За българските временни номера (табели) ...
За българските временни номера (табели) ...
Става въпрос за тези номера с буквата Н в средата и червена лентичка в дясно. Кога и на кои автомобили се поставят? По автокъщите има коли без никакви табели, по-рядко с тези временните и с нормалните български...
- imedarov
- Автомобил: Passat B8
- Двигател:
- Контакти:
Казват се транзитни номера. Купуваш си кола в пловдив а живееш в София. За да я регистрираш там където живееш трябва да я транспортираш. отиваш в КАТ Пловдив вземаш транзитни номера с временен талон на който ти пишат маршрут на движение и ти дават 1 месец срок да регистрираш колата вече с нормални номера.
По автокъщите автомобилите се докарват с автовоз най често и затова нямат никакви номера. На някои има транзитни защото клиент е искал да ги пробва или да ги закара до сервиз.
Само догатки
По автокъщите автомобилите се докарват с автовоз най често и затова нямат никакви номера. На някои има транзитни защото клиент е искал да ги пробва или да ги закара до сервиз.
Само догатки
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
точно така е...важи най-вече за ксолите от автовоз, които са със свалени номера...например моята кола дойде с номера, на собствен ход /пак транзитни, но немски/ и си я карах така 1 месец, въпреки че ми беше изтекъл срока-отстарни пише дата, месец, година...а тоя срок зависи от това докога имаш застраховка зелена карта
Re: За българските временни номера (табели) ...
добре и аз да се присъединя към въпроса-за какви периоди от време може да се вземат временни номера,повече от месец може ли?
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
ncuxuka написа:добре и аз да се присъединя към въпроса-за какви периоди от време може да се вземат временни номера,повече от месец може ли?
вадят се за 1 месец с валидно Г.О.
в София не могат да се удължават.
чувал съм че в Дупница ги удължавали
мойта я взех преди две седмици от Хасково ,транзитките ми излезнаха около 40лв ,но гражданска, еко такса и нещата савсем добиха друк смисъл.Мисълтами е ,че трябва да се приготвят пари и за тези неща
вчера си закупих една колица и да ви кажа номерцата от шумен ми скочиха на 53 левчета а срокът за номерцата от тука разбрах че е един месец, много се радвам на тези форуми ::))
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте,
с вчерашна дата в София номерата струват 44лв. има и 5 лв. който се дават за компютърна обработка на документите и около 2лв за копиране на всички документи. Всичко около 51 лв. и около 2 часа висене, ако имаш всички документи.
Като ти дадът номерата ти дават и временен "голям" талон и срок от месец за окончателна регистрация на МПС-то
с вчерашна дата в София номерата струват 44лв. има и 5 лв. който се дават за компютърна обработка на документите и около 2лв за копиране на всички документи. Всичко около 51 лв. и около 2 часа висене, ако имаш всички документи.
Като ти дадът номерата ти дават и временен "голям" талон и срок от месец за окончателна регистрация на МПС-то