Малко помощ за секретен ключ за гуми.
- ivan_nenchev
- Автомобил: Pasat B4
- Двигател: 1Z 1994
Малко помощ за секретен ключ за гуми.
здр. колеги преди малко се регистрирах в опел форума но нещо немога да се оправя там . та въпроса е следния . Приятел си докара вектра ц 2004 година от англия по пътя пука гума и се оказва че няма секретния ключ за болтовете след множество препятсвия рязане на джанта с ъглошлаиф вече си е тук но му остават още 3 болта и да не се налага да се режат ще съм мн глагодарен ако някои помогне малко http://cgi.ebay.co.uk/Vauxhall-Corsa-Ve ... 6118072956 ключа представлява нещо като това което намерихме из гугала но несме сигурни че е точно такова да търсим някои да го поръчаме номерчето което имаме на кутииката от секретните болтове е 93173882 попринцип сме от карлово ако някои го има на кола сме готови да додием до всяка една точка на българия да го ползваме да ги развием и да се приберем пробвахме при стругар формата е малко сложна и вика изкараите един болт ще се опитам да го направим но без ключ как да го направим . до няколко часа ще направя реална снимка на един болт да видим какво може да се измисли благодаря предварително
- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
Re: Малко помощ за секретен ключ за гуми.
Този въпрос е доста дискутиран по форумите - наварява се по едно желязо или гайка на главата на сектертния болт развиват се трите болта и на боклука. После 4 нови и е той.
Всеки среднокадърен заварчик може да го направи, не е нужно да обикаляте цяла България, просто му кажете че после болтовете ще се хвърлят.
Всеки среднокадърен заварчик може да го направи, не е нужно да обикаляте цяла България, просто му кажете че после болтовете ще се хвърлят.
- ivan_nenchev
- Автомобил: Pasat B4
- Двигател: 1Z 1994
колега заварка заварка ама просто болта е доста навътре в джантата и не е толкова просто колкото изглежда прилагам снимка на секретния болт ако някои измисли ключ да пише
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
отпечатък се сваля с пластелин.После отиваш да ти го направи някой 

- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
LILO&STICH написа:отпечатък се сваля с пластелин.После отиваш да ти го направи някой
Хитър,хитър

Само това е начина.Трудно ще намерите същия.
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
Проверихте ли навсякъде в колата?
Преди години в Испания,ми се наложи смяна на гума,само че при мен беше само един секретен болт! И след щателна(в рамките на няколко часа) проверка се оказа,че секретният ключ беше сложен в едно джобче под волана
Колата беше Нисан Алмера!
Най вероятно сте търсили но все пак може да проверите на дори необичайни места преди да нарежете цялата кола!
Преди години в Испания,ми се наложи смяна на гума,само че при мен беше само един секретен болт! И след щателна(в рамките на няколко часа) проверка се оказа,че секретният ключ беше сложен в едно джобче под волана

Колата беше Нисан Алмера!
Най вероятно сте търсили но все пак може да проверите на дори необичайни места преди да нарежете цялата кола!
- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
valkilmera написа:...
Има резон в това. Аз също съм купувал кола без да зацепя за секрета.. е, появи си в дъното на жабката, онова тъмното дъно навътре... един метален бит секрет...

Търсете по колата

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”