Идея от филма на KnightRider

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
valku
Автомобил: VW Passat B5 1.9 TDI
Двигател: AFN

Идея от филма на KnightRider

Мнениеот valku » Вто 01 фев 2011 3:56

Пичове здравейте. Сега както си стоях се сетих за филма нощен ездач и ме кефи това което свети отпред на колата:

http://www.youtube.com/watch?v=KFVoi3wN ... 9483476C46

Въпроса ми е: Има ли начин това да го направя сам? Продава ли се в България някаде в готов вид? Идеята ми за някои може да е тъпичка но специялно мен ме кефи много. Много моля който е запознат или е срещал подобно нещо да сподели мнение. Ако това може да се изобрети в домашни условия също да ми обясните как може да стане.

П.С. Модератори, извинявам Ви се ако съм дублирал темата но не намерих нищо в търсачката. Ако темата не е за тук моля преместете я където трябва. Благодаря!

Поздрави!

Потребителски аватар
Vento
Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
Двигател: ABS+ABF+ABV

Re: Идея от филма на KnightRider

Мнениеот Vento » Вто 01 фев 2011 8:28

Тоя тип не те ли кефи повече: http://www.youtube.com/watch?v=GUTui49h ... 6&index=65

Иначе за мен е детинско и кичозно (да не кажа циганско).

Схемата е елементарна, има я в нета (тук примерно http://www.youtube.com/watch?v=ArEp59Ar ... 6&index=67) и можеш сам да я изпълниш без никакви специални познания и умения.

По-добре си направи такива мигачи - http://www.youtube.com/watch?v=TF4DkXTN ... re=related

Потребителски аватар
gsimania
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gsimania » Вто 01 фев 2011 10:33

Потребителски аватар
marto_vw
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marto_vw » Вто 01 фев 2011 11:55

Ако та збарат някъде по улиците с такова включено, нали знайш :Mr Green Fun :cop :don't worry

Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Мнениеот yarek » Вто 01 фев 2011 12:10

Градски, има бол такива неща в интернет, ама много бързо полиция ще те накара да я свалиш... откажи се преди да си почнал да инвестираш в това.

valku

Мнениеот valku » Вто 01 фев 2011 13:47

Vento написа:Тоя тип не те ли кефи повече: http://www.youtube.com/watch?v=GUTui49h ... 6&index=65

Иначе за мен е детинско и кичозно (да не кажа циганско).

Схемата е елементарна, има я в нета (тук примерно http://www.youtube.com/watch?v=ArEp59Ar ... 6&index=67) и можеш сам да я изпълниш без никакви специални познания и умения.

По-добре си направи такива мигачи - http://www.youtube.com/watch?v=TF4DkXTN ... re=related

Това с мигача е идея. Това нямаше да го слагам отпред а отзад като 3ти стоп. Имам доста такива кичозни идеи. Мерси за съвета. :) Иска ми се някой от сайта който го е правил да ми обясни подробно защото съм малко слаботоков и схващам бавничко. mhihi :beer

marto_vw написа:Ако та збарат някъде по улиците с такова включено, нали знайш :Mr Green Fun :cop :don't worry

Хахаха много си прав! :D

yarek написа:Градски, има бол такива неща в интернет, ама много бързо полиция ще те накара да я свалиш... откажи се преди да си почнал да инвестираш в това.

Градски, това ми хрумна като идея за 3тия стоп много посничак ми се вижда моя :mrgreen: mhihi а и от скука вече измислям всякакви дрънкулки. :)

gsimania, мерси пич ама не ми се дават много пари. :) Иска ми се да го направя сам знам, че пак ще дам някой леф за материали ама при всички положения няма да са 40лв. :)

Потребителски аватар
vaso18
T.N.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaso18 » Вто 01 фев 2011 13:56

Имаше преди по тунинг магазините такива готови стопове за отзат :beer
щом ще го ползваш за трети стоп

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Вто 01 фев 2011 14:19

Бях взимал преди от Илиенци 3-ти стоп около 40см.Китайката ме убеждаваше че е обикновен .Но когато го отворих и реших да го монтирам се оказа е има доста повече кабели от очакваното-в двата края на стопа има две секций от по 5см.които се връзват към мигачите и светят заедно с тях!!!Абе общо взето циганийка и стопа отиде като донор за диоди :)

valku

Мнениеот valku » Вто 01 фев 2011 14:22

Намерил съм голям 3ти стоп с нещо под него казвам нещо защото и то свети може би но аз не съм го пробвал и немога да кажа какво е. Иска ми се да си направя нещо различно от другите някой като го види да си каже "тоя е луд гле'й го как си е направил колата". mhihi mhihi :drunk

kristianatanasov написа:Бях взимал преди от Илиенци 3-ти стоп около 40см.Китайката ме убеждаваше че е обикновен .Но когато го отворих и реших да го монтирам се оказа е има доста повече кабели от очакваното-в двата края на стопа има две секций от по 5см.които се връзват към мигачите и светят заедно с тях!!!Абе общо взето циганийка и стопа отиде като донор за диоди :)

Ех.. Какво направи от тия диоди? :)

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Вто 01 фев 2011 19:35

valku написа:Намерил съм голям 3ти стоп с нещо под него казвам нещо защото и то свети може би но аз не съм го пробвал и немога да кажа какво е. Иска ми се да си направя нещо различно от другите някой като го види да си каже "тоя е луд гле'й го как си е направил колата". mhihi mhihi :drunk

kristianatanasov написа:Ех.. Какво направи от тия диоди? :)

Брата си направи осветление по Голфа-табло,крака,подсветки на дръжки на вратите,и незнам се още каде :)

valku

Мнениеот valku » Вто 01 фев 2011 20:14

Аз имам 10 излишни светодиода и се чудя какво да направя за това пуснах тази тема някой да даде идея. :)

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Вто 01 фев 2011 20:19

valku написа:Аз имам 10 излишни светодиода и се чудя какво да направя за това пуснах тази тема някой да даде идея. :)

Направиси 3-ти стоп отзад на 5-тата врата, ако нямаш, иначе не се занимавай отпред да слагаш каквото и да е, стигат ти само главоболията с КукиТе и после като отидеш да правиш преглед и там ше почнат да те ебават, като те накарат да пуснеш фаровете, бе не си заслужава според мен!

valku

Мнениеот valku » Вто 01 фев 2011 20:27

IceHeart написа:
valku написа:Аз имам 10 излишни светодиода и се чудя какво да направя за това пуснах тази тема някой да даде идея. :)

Направиси 3-ти стоп отзад на 5-тата врата, ако нямаш, иначе не се занимавай отпред да слагаш каквото и да е, стигат ти само главоболията с КукиТе и после като отидеш да правиш преглед и там ше почнат да те ебават, като те накарат да пуснеш фаровете, бе не си заслужава според мен!

Съгласен съм с теб напълно. Имам 3ти стоп това го пуснах просто защото мислех да модифицирам 3тия стоп. :) Сега имам идея за корите на вратите демек като отвориш вратата да ти светва в краката да виждаш къде стъпваш. :)

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Вто 01 фев 2011 20:58

IceHeart написа:като отидеш да правиш преглед и там ше почнат да те ебават,

По принцип нищо не пречи каквато и светлинна джаджа да се сложи по колата,да се направи с копче за пускане и спиране на таблото.....

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”