Моля Ви се някой,който го е правил да сподели. Проблема е, че ако бракувам колата ще ми върнат само големия талон (надупчен) и с него мога да продам или двигателя или купето, ама въпросът е как да продам и двете на различни хора и да им предоставя и документ (предполагам, че ако го заверя нотариално тоя талон, мога да го дам на единия купувач и това трябва да свърши работа, че да могат после хората да си ги регистрират в тъпия КАТ). Май ще трябва и нотариална заверка на удостоверението за бракуване на автомобила. Ако пък не го бракувам и го прехвърля като цяло МПС на този, който ще купи купето, после няма да имам документи за двигателя (собственик ще е този с купето) и се получава един омягьосан кръг хахахха.
Мисля след бракуването да напиша 2 договора за покупко-продажба - само на купето и само за двигателя. Никъде няма изискване тези договори да се заверяват нотариално, както е при продажбата на цяло МПС. Въпросът е обаче в КАТ ще искат ли да им ги регистрират (там като си минат технотестовете и другите простотии) и по-специално на този който ще е със заверения препис от документите.
Но това са само идеи, които не знам как биха се приели от лелките на гишетата в КАТ

Така че който е имал подобен проблем и е успял успешно да го реши, моля Ви да сподели опита си

Благодаря предварително.