Изолиране на колата
- bibow1
- Автомобил:
- Двигател:
Изолиране на колата
Здравейте. Тъй като по наще пътища "няма" дупки и като минавам с колата много трака на кухо. Дайте някоя идея да направя да е по изолирана от страна на вратите и останалата част от купето. Колата е VW Polo 2 1991г.
- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
Re: Изолиране на колата
hp7909 написа:има такава тема ,колегата беше използвал STP
и с STP цялата кола ще излезе колкото самата нея.Провери по бриколаш,практикер има такива изолации,битумна лента ли как му викаха
- live_for_passat
- Автомобил: VW Bora 1.9 TDI PD 131hp
- Двигател: ASZ 2002
За най-тънко става и с пресовани конци, каквито оригинално имаш на пода 

- bibow1
- Автомобил:
- Двигател:
live_for_passat написа:За най-тънко става и с пресовани конци, каквито оригинално имаш на пода
От каде мога да ги намеря тея конци ?
- live_for_passat
- Автомобил: VW Bora 1.9 TDI PD 131hp
- Двигател: ASZ 2002
Ами в някой шивашки цех например, не съм търсил само съм чел за изолация с това, кофтито е че ако ти влиза вода във вратата и се намокри пресовката смърди на умрело... Та може да проучиш и някакъв битумен материал за вратите, както са писали колегите, той поне и да се намокри нищо му няма, предполагам. 

- rahwin
- Автомобил: VW Passat B5 1999г
- Двигател: AJM
Битумна лента в Бриколаж.10метра,има различни ширино-10см,20см и цените са поносими 10-20лв беше ролката
- Adrian-AAA
- Автомобил: Golf 2 and 3
- Двигател: AAA and AFN
Самозалепваща битумна лента в Бриколаж строителен отдел,най широката и дълга 10м. струва около 70лв. и стига за почти цялата кола,а ако е за Поло може и да ти остане.
Другия ваеиант е Гомапласт пишеш в гугле-то,намира се в София ул. Поп Богомил.Гумена изолация която е най подходяща за колата защото почти няма попиваемост и горимост.
На мен цялата кола ми е изолирана и с 2-те едно след друго и ефекта е страшен, приятели викат,че се затраряли вратите като на S-класа
Другия ваеиант е Гомапласт пишеш в гугле-то,намира се в София ул. Поп Богомил.Гумена изолация която е най подходяща за колата защото почти няма попиваемост и горимост.
На мен цялата кола ми е изолирана и с 2-те едно след друго и ефекта е страшен, приятели викат,че се затраряли вратите като на S-класа

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”