Съвет за кола
- lou
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: BMR TDI
Съвет за кола
Колеги понеже искам да си взема кола но да си я вкарам аз от немско и предпочитам да е Венто се спрях на Това .Та може ли да ме посъветвате дали има смисъл да дам толкова много пари или да си взема нещо по-ново.
- golf3gtivr6
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Съвет за кола
докато го докараш до тук ще ти излезе + 1000 лв на самоход. Пък и не е красив . Само джантите ми харесаха . Но различни хора различни идеали. За тези пари какъв можеш да си го направиш
Аз лично съм за НЕ

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
5,500 Евра, за тая кола, колега помисли реално за какви пари става въпрос! За още 5 бона си взимаш кола след 2005-та година! Не се засягай, ма тая кола дето си я харесал сигурно не се знае дали ще те докара до БГ!
Сега по темата! Колата е пипана добре, боята е супер може да се избръснеш на нея! Двигателя АКО е читав си заслужава, на 2,40 бензин да го сложем белким със половин тон, да те докара до БГ!
Що не разгледай и нашето мобиле, все ще ти хареса нещо!
п.п Нищо лично и сори за ОФф-а!
Сега по темата! Колата е пипана добре, боята е супер може да се избръснеш на нея! Двигателя АКО е читав си заслужава, на 2,40 бензин да го сложем белким със половин тон, да те докара до БГ!
Що не разгледай и нашето мобиле, все ще ти хареса нещо!
п.п Нищо лично и сори за ОФф-а!
- Sportakus
- Автомобил:
- Двигател:
Цените в Германия са доста по високи от тук и мисля, че знаеш защо, но мисля че тези пари за венто са доста въпреки този двигател. Ако, държиш на тази мощност ето ти нещо по добро според мен разбира се http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lihwnjbyrcxd 

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Много хард тунинг,тва Венто
Иначе е лъскач,ама за тея пари с такава машина ще се барнеш

Иначе е лъскач,ама за тея пари с такава машина ще се барнеш

- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
кола без климатикLayer написа:5500 евро за .........

- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Е ти ако сериозно задаваш въпроса...
Тая кола ми няпомня на някакъв сбирщайн от Илиенци, пък и да вкараш толкова пари за кола 95, по която е работил някой немец от турски произход... Ако не разбираш немски-кратък превод на описанието:
Продавам моя проект-Венто ВР6. Колата беше 1.8, но през 2008-9 беше преработена.Беше пребоядисана, вратите изчистени, емблемите VW-премахнати, капака беше намръщен, калниците раздути, салона-подменен в кожа-алкантара в синьо и черно()(таван, кори на вратите, арматурно табло, седалки). Двигателят беше отремонтиран и от тогава са му навъртени 80 000 км. Също така има и спортен волан, седалки Рекаротип леген, ново окачване, нови джанти Dotz, изпускателна с-ма HKS, кристални фарове с ейнджълайс и още много!!! Трябва да се поработи над аудиосистемата. Ако имате въпроси, просто позвънете.
Еми аз така като се замисля при добро желание можеш за по-малко пари в България да си създадеш подобна кола, която поне да е красива на вид
Пък защо ли ми се струва, че въпроса ти е нещо в стил шега

Продавам моя проект-Венто ВР6. Колата беше 1.8, но през 2008-9 беше преработена.Беше пребоядисана, вратите изчистени, емблемите VW-премахнати, капака беше намръщен, калниците раздути, салона-подменен в кожа-алкантара в синьо и черно()(таван, кори на вратите, арматурно табло, седалки). Двигателят беше отремонтиран и от тогава са му навъртени 80 000 км. Също така има и спортен волан, седалки Рекаротип леген, ново окачване, нови джанти Dotz, изпускателна с-ма HKS, кристални фарове с ейнджълайс и още много!!! Трябва да се поработи над аудиосистемата. Ако имате въпроси, просто позвънете.
Еми аз така като се замисля при добро желание можеш за по-малко пари в България да си създадеш подобна кола, която поне да е красива на вид

Пък защо ли ми се струва, че въпроса ти е нещо в стил шега

- lou
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: BMR TDI
Бе чесно казано и аз се замислих че за тази цена в БГ ако направя моето Венто ще ми излезе по-евтино и по-яко
Все пак благодаря за съветите, а и не сам го харесал просто се спрях на него

apa6o написа:Е ти ако сериозно задаваш въпроса...Тая кола ми няпомня на някакъв сбирщайн от Илиенци, пък и да вкараш толкова пари за кола 95, по която е работил някой немец от турски произход...

- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Айде
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”