Заваряване на спукана глава?
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Заваряване на спукана глава?
Възможно ли е?
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Заваряване на спукана глава?
а също така и НЕ ,отговор на така зададения въпрос.
Много зависи къде е пукнатината, дебелина на стената, колко е дълга пукнатината, материала/ състава /на главата, кой ще я заварява .
Много зависи къде е пукнатината, дебелина на стената, колко е дълга пукнатината, материала/ състава /на главата, кой ще я заварява .
- Presian
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: BAG
еее колега недей така с лошото... защо ще я заваряваш? по-добре пробвай с бинт и марля-аз в детската градина като си спуках главата леличките ми я превързаха, така че не прибягвай до крайни методи с електрожен...все още 

Последна промяна от group® на Вто 22 фев 2011 16:37, променено общо 1 път.
Причина: Получаваш предупреждение за спам!
Причина: Получаваш предупреждение за спам!
- JoroHondata
- Автомобил: Honda Legend KB1 V6
- Двигател: J35A8 от 2007
- Контакти:
Здрасти
В Института по Металознание към БАН колеги могат да погледнат какъв е проблема и да ти заварят пукнатата глава.
Наскоро един от колегите (занимаващи се със заваряване) отстрани подобен проблем, но в случая беше спукан двигателя на танк Т-72, и машината вече се използва по предназначение от Института!
Поздрави
В Института по Металознание към БАН колеги могат да погледнат какъв е проблема и да ти заварят пукнатата глава.
Наскоро един от колегите (занимаващи се със заваряване) отстрани подобен проблем, но в случая беше спукан двигателя на танк Т-72, и машината вече се използва по предназначение от Института!
Поздрави
Последна промяна от JoroHondata на Вто 22 фев 2011 20:57, променено общо 2 пъти.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Интересуваше ме само дали може (за в краен случай). В момента разглеждам оферти за глави втора употреба и дано не се стига до заваряване.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
абе човек пусни снимка къде е пукнатината. Никой не е врачка. Писах ти зависи къде е мястото , има тънки стени на места дето няма оправия, дали е горивна камера- там налягането е голямо.Зависи дали може и от двете страни на пукнатината да се навари.зависи дали ще има измятане от температурата После дали трябва да се обработва мястото / да пречи на нещо/ .
От вс. това зависи и сумата и дали си струва или да се взема 2 ра младост глава . Имам познат дето се беше занаинатил да я заварява.ходи при 3 ма майстори , търска пари , губи време, демонтаж-монтаж и накрая се взе 2 ра младост.
От вс. това зависи и сумата и дали си струва или да се взема 2 ра младост глава . Имам познат дето се беше занаинатил да я заварява.ходи при 3 ма майстори , търска пари , губи време, демонтаж-монтаж и накрая се взе 2 ра младост.
JoroHondata написа:Наскоро един от колегите (занимаващи се със заваряване) отстрани подобен проблем, но в случая беше спукан двигателя на танк Т-72, и машината вече се използва по предназначение от Института!
Това сериозно ли го написа?
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Може приятел си завари на VW 2,4 дизел от Транспортер, не знам точно кода на мотора , вече сигурно 50 хил. км никакъв проблем.
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Струва си единствено ако не можеш да намерич читава 2-ра употреба .
Не си споменал модела на двигателя , нито дали говориш за твоята кола за да познаем евентуално
.
Срешу КАТ има един именит заварчик на алуминий , включително и на глави , не знам дали работи все още .
Не си споменал модела на двигателя , нито дали говориш за твоята кола за да познаем евентуално

Срешу КАТ има един именит заварчик на алуминий , включително и на глави , не знам дали работи все още .
- JoroHondata
- Автомобил: Honda Legend KB1 V6
- Двигател: J35A8 от 2007
- Контакти:
Здравейте
колега velinsl
това, което съм написал си е абсолютен факт и си е истината.
Поздрави

това, което съм написал си е абсолютен факт и си е истината.
Поздрави
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”