reno megane или golf 4?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
itan75
Автомобил:
Двигател:

Re: reno megane или golf 4?

Мнениеот itan75 » Вто 15 мар 2011 1:01

mitakathvp написа:Мен хич не ма гледай кога съм регистриран и без това повече няма да пишеш след като те засече някой МОД mhihi

ПС имам и доста по-нов пасат от твоя фиат а съм на 22-години и доста по-малко комплексиран на тема коли!Бъди жив и здрав.

Мноо съм комплексиран на тема коли само дет още си бил в м....те на татко си когато бях по Германията и се оглеждах за коли mhihi .Баси верно ли си толко малък сопол ве на 22г колкот тъпия ми пъпчив племенник дето от 13 год в щАтите и по телефона ме пита кво било соц.лагера,че изобщо не можел си го представи кво представлява mhihi На твоите години имах около трийсетина коли лично докарани от Германия,които не смятам за лични защото ми плащаха като за шофьор само.За 2500км мисля мое се добие общо впечатление за един кошер май а??Последните години преди да хване прословутата криза,мноо овце в тая държава си накупиха Народни автомобили,защото все пак нали сме "народен народ" mhihi и сме свикнали все под нечие робство.Интересно обаче на такива тиийнове кат теб най-лесно се продават Гоуф-ове,на малллллкоооо по умните и мислили,че направили кариера mhihi Пасат-вятър mhihi с алуминиевото окачване,а на тез дет се мислят за недостижими АлУДИ mhihi .Умните и съобразителни се насочиха към красотата,практичността,икономичността и т.н и си купиха Италиянки mhihi Нали ти беше тоя дет ръсеше малкия си мозък и малкия си опит по-напред в темата с израза.."Скачай у Гоуфо кат не забраи'ш му сложиш един ГИ" на и без това умрелия му и усложнен от гениалната немска(Волфсбургска или Инголщадска)мисъл :bowdown за 5 клапана на цилиндър,а не стига и това ми и нещото дет незнам как се нарича ма само не и турбо в 1.8Т т.е "Тръц" mhihi мотора.Скакалец малък mhihi

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Re: reno megane или golf 4?

Мнениеот group® » Вто 15 мар 2011 1:18

автора ако реши, че са ми малко отговорите нека ми пише

itan75 - сладур :evil:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”