mitakathvp написа:Мен хич не ма гледай кога съм регистриран и без това повече няма да пишеш след като те засече някой МОД
ПС имам и доста по-нов пасат от твоя фиат а съм на 22-години и доста по-малко комплексиран на тема коли!Бъди жив и здрав.
Мноо съм комплексиран на тема коли само дет още си бил в м....те на татко си когато бях по Германията и се оглеждах за коли

.Баси верно ли си толко малък сопол ве на 22г колкот тъпия ми пъпчив племенник дето от 13 год в щАтите и по телефона ме пита кво било соц.лагера,че изобщо не можел си го представи кво представлява

На твоите години имах около трийсетина коли лично докарани от Германия,които не смятам за лични защото ми плащаха като за шофьор само.За 2500км мисля мое се добие общо впечатление за един кошер май а??Последните години преди да хване прословутата криза,мноо овце в тая държава си накупиха Народни автомобили,защото все пак нали сме "народен народ"

и сме свикнали все под нечие робство.Интересно обаче на такива тиийнове кат теб най-лесно се продават Гоуф-ове,на малллллкоооо по умните и мислили,че направили кариера

Пасат-вятър

с алуминиевото окачване,а на тез дет се мислят за недостижими АлУДИ

.Умните и съобразителни се насочиха към красотата,практичността,икономичността и т.н и си купиха Италиянки

Нали ти беше тоя дет ръсеше малкия си мозък и малкия си опит по-напред в темата с израза.."Скачай у Гоуфо кат не забраи'ш му сложиш един ГИ" на и без това умрелия му и усложнен от гениалната немска(Волфсбургска или Инголщадска)мисъл

за 5 клапана на цилиндър,а не стига и това ми и нещото дет незнам как се нарича ма само не и турбо в 1.8Т т.е "Тръц"

мотора.Скакалец малък