Данък Голф 3 какво да очаквам ?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
ahhi
Автомобил:
Двигател:

Re: Данак Голф 3 какво да очаквам ?

Мнениеот ahhi » Нед 20 мар 2011 14:23

Е то и аз съм "поп",ама сигурно на 1 "поп" се падат 10 "попадии" :mrgreen:

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Нед 20 мар 2011 20:40

IceHeart написа:Ако колата не е регистрирана в данъчното, глобата е от 20 до 200 лева! (моли се да е 20 )
За тея 2 години може да платиш до 70 лева само за данъка, за глобата не се знае!
И ако си мислиш че ще я продадеш без да платиш данъка се лъжеш! Нотариуса без платен данък няма да я прехвърли!
И не си мислете че като са минали 2 години няма да ви сложат глоба! Жестоко се лъжете! Ще отидеш да си смениш личните документи и там ще те върнат точно за това, у ще умреш от срам!
Та ходи си плати надъка, вземи 100 леа с теб и си ти!

Последните ми три коли не са зачислени в данъчното!Две от тях продадох в София и една в Сливен!Нито един от нотариусите не ми иска платен данък!По принцип трябва,но на никой не му пука!Гледат да ти вземат парите,защото иначе ще отидеш при някой тяхен колега и той ще ти вземе парите!
ahhi написа:Е значи караш си я 10 години и не плащаш нищо. Намираш будала да му я продадеш, той я регистрира и после бракува(кара) прави квото ще ,а теб няма да те погнат че 10г не си плащал данък, просто щото не си я завел ????

Няма такова нещо!След като си я регистрирал в Кат вече колата се води на твое име и все някога ще се наложи да и платиш данъка за периода в който е била твоя собственост!Няма измъкване!

Потребителски аватар
DimoNN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DimoNN » Пон 21 мар 2011 5:06

Какво означава "данак"? :screwy :banghead:

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Пон 21 мар 2011 16:41

Аз като му направих забележка ме нарече комплексиран тип.Иначе данак се казва на млади бикове които се разгонват за първи път и с дни мучат и реват.Затова е и израза "Какво ревеш като данак",ама карай,трябва да се обижда.

Последна промяна от feikot на Пон 21 мар 2011 17:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tihoo
Автомобил:
Двигател:

Re: Данък Голф 3 какво да очаквам ?

Мнениеот tihoo » Пон 21 мар 2011 16:55

Значи какво излиза, едни сме попове,а други попадии.Е до кога? А за данъка давност няма.И 10 години да не си го плащал,все някога ще те намерят и ще го платиш с лихвите.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”