leavon написа:Не стоплих защо са ти казали, че по закон ти си виновен??
И аз не разбирам защо да си виновен - в крайна сметка тя те засича, ако се съди по схемата!

Nadya_ написа:leavon написа:Не стоплих защо са ти казали, че по закон ти си виновен??
Сигурно, защото е бил отзад
nii написа:Nadya_ написа:leavon написа:Не стоплих защо са ти казали, че по закон ти си виновен??
Сигурно, защото е бил отзад
по презумпция ако една кола удари друга пред нея, виновен е задния за неспазване на дистанция, независимо от обстоятелствата.
също както ако кола удари пешеходец - винаги водача на МПС е виновен.
тъпо, но...
audiokick написа:bobo7 написа:така е , аз още чакам някой бус да ме издразни и хоп на спирачките да си оправия задния капак
Абе и аз като се размисля ми е тръгнала малко ръжда под задния джам...Ако не стане от първия..., ще опитам пак... докато оцеля някоя маршрутка без спирачки
Vizor написа:audiokick написа:bobo7 написа:така е , аз още чакам някой бус да ме издразни и хоп на спирачките да си оправия задния капак
Абе и аз като се размисля ми е тръгнала малко ръжда под задния джам...Ако не стане от първия..., ще опитам пак... докато оцеля някоя маршрутка без спирачки
Само гледайте с бобо да не настъпите спирачките да си оправите раждата и да те закара тоз автобус в 3-ти клас... в някой стълб челно че тогава вече си е*ало мамата
Vizor написа:audiokick написа:bobo7 написа:така е , аз още чакам някой бус да ме издразни и хоп на спирачките да си оправия задния капак
Само гледайте с бобо да не настъпите спирачките да си оправите раждата и да те закара тоз автобус в 3-ти клас... в някой стълб челно че тогава вече си е*ало мамата
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 59 госта