гледайте и се кефете мен ме изкефи страшно много
http://www.wartburgmania.org/models.php?irmscher
кой залиташе по Вартбург
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
То стана много оф, но знаете ли, че два месеца преде да купя Голфа ходих да гледам при едни манияци (които в последствие се оказаха и страхотни лъжци
Бяха направили над 100 снимки на колата, намираща се в Германия ) купе на Вартбург 1.3 с внедрен VR 6 двигател. Много неща бяха сменени - окачване, спирачки и т.н. Първата цена беше 5000 лв, но след срещата се оказа, че има "малко" недоразумение цената била 5000 Евро

- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Wartburg написа:brabus написа:Аз, Змей и ВДВ
Сайтчето не никък лошо.
Ако не бях аз този сайт нямаше да съществува.Дизайна не е мое дело но идеята за създаването на сайта както и снимките към него са мои.Постарал съм се.
WDW ти що не влизаш в 2Т форума бе?Да не си се отказал от Вартбурджинито?
ХА , ЕТО МЕ и МЕН !!!!

Да,правилно за сега сме трима залитащи по великата машина !!!
Wartburg,ми не съм се отказал,но за сега останах без нито едно !!! Ко да се прави??

Тоя сайт е много готин!!! Твое дело ли е ???
Линка към 2Т форума е http://2Tpower.BGfree.com
А колкото до сайта http://www.WartburgMania.org - идеята за съществуването на такъв сайт е изцяло моя!Материалите,информацията и снимките също.Изработването на сайта(интерфейса) както и домейна ги предостави един фен от София.
Само кажи какви линкове ти трябват и ще се постарая.
А колкото до сайта http://www.WartburgMania.org - идеята за съществуването на такъв сайт е изцяло моя!Материалите,информацията и снимките също.Изработването на сайта(интерфейса) както и домейна ги предостави един фен от София.
Само кажи какви линкове ти трябват и ще се постарая.
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги ми да се пофаля и аз имам Варбургини и понеже бизнеса в момента ми е такъв, че ми трябва кола-каручка и другите ми коли стоят в гаражите, а верното ми Варбургини стои пред блока на студа винаги готово да го заръчкам нанякаде, и като захванахте темата не можах да се сдържа да не го пофаля - тука пред всички вас - колко ми е умно и добро и как даже си е наумило един ден да си вкарам за негова сметка кола без данаци от чужбината - Да живей Варбургинито - ма да не харчи кат Ламбургини.

Харчат ви много щото не можете да ги центровате както трябва.
Вартбурга е часовникарска машина,макар донякъде груба в експлоатацията - лоша центровка - върви, зле регулиран карбуратор(някой некадърник дето опънал жилото и държи 1200 оборота и си мисли че има празен ход) - върви, кофти бензин и много масло - върви, но за да се изкара максимума т.е. за да върви наистина както трябва се иска много усет и наблягане към всеки детайл.Едва ли има стандартен Вартбург който да върви повече от моя или дори наравно с моя.Но колко внимание е вложено при поддръжката и всички операции свързани с нея само аз и баща ми си знаем.
Двигателя ми работи невероятно тихо,не пуши,изпълва си километража(даже го минава),държи стабилен празен ход и дори да извадя две от лулите единия цилиндър който остава пак работи без двигателя да загасва.Смесения разход на колата е 7,5л/100км
Вартбурга е часовникарска машина,макар донякъде груба в експлоатацията - лоша центровка - върви, зле регулиран карбуратор(някой некадърник дето опънал жилото и държи 1200 оборота и си мисли че има празен ход) - върви, кофти бензин и много масло - върви, но за да се изкара максимума т.е. за да върви наистина както трябва се иска много усет и наблягане към всеки детайл.Едва ли има стандартен Вартбург който да върви повече от моя или дори наравно с моя.Но колко внимание е вложено при поддръжката и всички операции свързани с нея само аз и баща ми си знаем.
Двигателя ми работи невероятно тихо,не пуши,изпълва си километража(даже го минава),държи стабилен празен ход и дори да извадя две от лулите единия цилиндър който остава пак работи без двигателя да загасва.Смесения разход на колата е 7,5л/100км
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”