Трябва ми добра автомивка,от сорта на Софавто, за цялостно вътрешно измиване на колата.Не само за прахусмучене а за изстъркване на всички повърхности по купето, греди, сенници, ръбчета покрай шибидаха и т.н Също така и за пране на тапицерията.Предполагам че ще ми струва около 40-50лв, незнам.
Чувал сам че най-добрите са Софавто но ако има подобна автомивка около Цариградско шосе или в района на Студ.град ще е супер, че Софавто е в Княжево!

Препоръчайте ми автомивка!
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Re: Препоръчайте ми автомивка!
asenkolev написа:Трябва ми добра автомивка,от сорта на Софавто, за цялостно вътрешно измиване на колата.Не само за прахусмучене а за изстъркване на всички повърхности по купето, греди, сенници, ръбчета покрай шибидаха и т.н Също така и за пране на тапицерията.Предполагам че ще ми струва около 40-50лв, незнам.
Чувал сам че най-добрите са Софавто но ако има подобна автомивка около Цариградско шосе или в района на Студ.град ще е супер, че Софавто е в Княжево!
Софавто в Студ. Град. няма ли я вече?
- asenkolev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Препоръчайте ми автомивка!
Vlad777 написа:asenkolev написа:Трябва ми добра автомивка,от сорта на Софавто, за цялостно вътрешно измиване на колата.Не само за прахусмучене а за изстъркване на всички повърхности по купето, греди, сенници, ръбчета покрай шибидаха и т.н Също така и за пране на тапицерията.Предполагам че ще ми струва около 40-50лв, незнам.
Софавто в Студ. Град. няма ли я вече?
Сега разбирам, че и в Ст.Гр. има Софавто!
- lucifer_pl
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”