:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Бихте ли дали на полицай "нещо за по кафе"?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen

Не
38
42%
Да, за да не ми пише акт
49
54%
Да, но след като ми напише фиша
4
4%

Общо гласове: 91
Потребителски аватар
klisurov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот klisurov » Сря 23 авг 2006 10:56

Добре де, как може да си сигурен в каквото и да е било: колата, терена, шофьорите около теб ... Ако беше така нямаше да има толкова катастрофи и жертви.

Когато "повозих" хлапето на предния калник, ако бях пил макар и една бира, ако бях карал в населено място с повече от 40 км/h,ако нещо се беше прецакало по колата ... сега щях да расъждавам защо няма Internet в затвора! Дъщерята (тагава беше на 4) още помни писъците на съпругата ми, на хората наоколо, изобщо целият ужас! И то при положение, че на хлапето, слава Богу, му нямаше нищо! Та на мен още ми се обръща сърцето като си спомня! Това лято на връщане от Варна минахме покрай селото - вярвайте ми, карах с 30 км/h.

Не проумявам как може да се превиш на гъзар по пътищатам, а като те спрат да нямаш достойнството да си понесеш последствията???

Толкова пъти се случва да притича дете я за топка, я защото играе на криеница и оттатък е по-скришно, я защото ... и то не знае!!! И ако караш "малко по-бързичко" как по дяволите ще спреш?!? Ако ченгетата ти простят, то, бъди сигурен, родителите на детето - никога!!!

Edit Горното е за тези 35-има "колеги"
Не 44% [ 30 ]
Да, за да не ми пише акт 51% [ 35 ]
Да, но след като ми напише фиша 4% [ 3 ]

Общо гласове : 68

Последна промяна от klisurov на Сря 23 авг 2006 11:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Сря 23 авг 2006 11:24

много добре си го написал

:respect :respect :respect

Потребителски аватар
maistora_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maistora_1 » Сря 23 авг 2006 16:53

"... на него 5, на него 5 и всичко е наред..."

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 23 авг 2006 18:00

One написа:
Stivi написа: .... А колкото за даването искам да видя какво ще правят тези принципните като останат с по 5-6 точки....? Дали няма да има промяна в тези принципи??

Ако си караш по правилата няма да останеш с малко точки, а пълен комплкет какъв е проблема тогава ? че няма да си турбо гъзар на пътя ли ????
защо требе да се състезаваш по улиците - вече има писти бол , ходи там избивай комплекси ? аман от пишман "рейсъри" по пътищата.....

Аз мисля , че е крайно време тежките нарушения като каране с превишена скорост и алкохол в кръвта да се криминализират и третират като опит за убийство , каквито дефакто са !!!!

Прочети моето мнение тук- http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=24935&start=15,може пък и да повярваш че не съм си взел тази кола за да се правя на рацер ! Просто полицайте като видят фаровете и вече ме броят хулиган,кво съм виновен че така си я купих !

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Сря 23 авг 2006 18:22

брех, чудя се какво да напиша.. хиляди км път имам на голф, защото пътувам доста, а и гледам да съм по правилата. само магистралата ми е малко по-ларж. но не съм давала пари, никога няма и да дам. ама и не са ми искали, а смеят ли :smackbum .. ама как ще им давате пари! като се замисля и относно наказанията - даже и с адвокат - пропадна борбата.. наш'та система, сбъркана..

Потребителски аватар
a_varna
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот a_varna » Сря 23 авг 2006 18:33

давам само и само да не си купувам точки след това. ВИНОВЕН СЪМ :(

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 23 авг 2006 18:51

Гласувах с НЕ, въпреки, че веднъж дадох. Случи се в Македония и ония говеда се заядоха, че съм без запалени фарове! Сумати време ги убеждавах, че не съм знаел, затова, иначе съм с колан и всичко както си требе! Накрая си поискаха и естественно дадох, защото иначе нямаше да мога да влезна там за поне 1 година.
А в Бг за сега не съм давал, нямам и намерение. Никога няма да предложа аз. Не зная какво ще стане, ако ми поискат, обаче.
То впрочем за 15 години шофьорлък само веднъж ми се "караха" за неправилно паркиране, но тогава още бях с Трабанта и минах метър. Иначе карам прекалено внимателно и не им давам повод (е, освен ограниченията за скоростта, де, но и тях не ги превишавам двойно!)

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Сря 23 авг 2006 19:01

radotom написа:Гласувах с НЕ...Иначе карам прекалено внимателно и не им давам повод (е, освен ограниченията за скоростта, де, но и тях не ги превишавам двойно!)
браво, Радо, само така! това е като втори мой глас за "НЕ" в анкетата ;)

Потребителски аватар
Memo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Memo » Сря 23 авг 2006 19:11

Последният път дадох, защото онзи ми изнесе такъв театър, че едва ли не щеше да ми вземе всички точки за абсолютно безопасно нарушение та се принудих...Иначе трябваше да оспорвам и така нататък, дълга и широка.
Дали ще дам или ен зависи от ситуацията, а тези дето казват че не биха дали, просто не са попадали в подходяща такава. Всеки би дал, но зависи от много неща.

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Сря 23 авг 2006 19:16

Ах, Memo, твоите приятели полицаите... :laser
няма да дам пари на полицай, който ме спира.. независимо каква е ситуацията на пътя!

Потребителски аватар
asskoGTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот asskoGTI » Сря 23 авг 2006 19:18

всичко им давам :) на мойте приятели

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”