Чистене на лепило от пластмаса
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Чистене на лепило от пластмаса
Имам по пластмасите по таблото засъхнало лепило JIP.Кажете с какво да го изтрия 

- turrisi
- Автомобил: AUDI
- Двигател:
Re: Чистене на лепило от пластмаса
нямам идея с какво но ....сложи лепило на някоя изхвърлена пластмаса и опитай да видиш с какво ще се получи НАЙ добре...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да ползвам темата на колегата за мой въпрос. Аз имам проблем с лепило, но то е върху боя, дайте идея как да го премахна без да увредя боята?
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Няма махане
Така се впива в пластмасата,че там си остава.За боя се чисти по-лесно.С водна шкурка 1000,2000 се изпилва докато се заравни и после се пастира участъка и не личи нищо 

- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И мен ме интересува . Бях си кожирал пластмасовите колонки които даржат тавана обаче от жегата кожата се е надигнала на места . Сега като я махнах от самите пластмаси лепилото си остана върху пластмасата . С какво мога да го махна ? Пробвах да го изшкуря с водна шкурка , с обикновенна , но е адски трудоемко - за 2 часа изшкурих 1/4 от едната гредичка , а те са няколко гредички. Опитах и с ножче но лепилото е меко такова и се завалва .Опитах и с телче за чинии - ефект никакъв . Някакъв по ефикасен начин за махане на това лепило за кожа някой знае ли ? Поздрави.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”