неприлично предложение

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Re: неприлично предложение

Мнениеот Ludia » Вто 16 авг 2011 22:05

Нали си давате сметка че много малко ме интересува какво мисли за мен някой който не ме познава... А още по-малко ще ми повлияе квато и да е тема в който и да е форум. В повече ми идват напоследък тези нравствено поучителни теми.. Правя каквото аз смятам за правилно и където смятам че е правилно. Отговорността си я нося аз. Не си губете времето да ме поучавате или убеждавате в каквото и да било ;) това е моя съвет към вас.

ПП: ако съм засегнал някой случайно, се извинявам искренно. Нещо съм в кофти настроение и е възможно тона ми да е бил ненужно остър -нищо лично.

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Вто 16 авг 2011 22:10

Ludia написа:Нали си давате сметка че много малко ме интересува какво мисли за мен някой който не ме познава...

Абе това ни стана ясно ,защото ако те интересуваше нямаше да пишеш/правиш/простотии.
Ще мине време ще разбереш...дано да е по най безболезнения начин.

Потребителски аватар
tisho_psg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tisho_psg » Вто 16 авг 2011 22:11

mely,смятам че всеки трябва да има такава нетърпимост и не мисля,че е нужно да я изписват за да се знае,че е така!
Ако покажеш кое мое писание те кара да мислиш,че одобрявам кретените на пътя или имам търпимост към превишените скорости в населени места ще се радвам да го покажеш.Стига сте писали само безмислици ..... !!!

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Вто 16 авг 2011 22:13

Ludia
Защо, тогава не запазиш, кофтито си настроение и глупавите си мнения за себе си, а ги сподели в темата?!?
Защо е нужно да даваш "наркотик за скорост" на младите шофери, а и на тунинг-олигофрени, желаещи да пробват тунинг-кочината по обществен път?
Защо се правиш на мъж с 200 км/ч по Цариградско?
Ще спечелиш ли нещо?
Изтрий си простите (т.е. ВСИЧКИ) мнения от темата, моля те!

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Вто 16 авг 2011 22:20

tisho_psg написа:Хайде и тези дето порицават да помислят малко! Ако това което пишете е вярно,значи pe6kata със скоростите които е развивал трябва да е помлял поне 50 човека.А дали е така? Гледайте малко по-реално на нещата.
tisho_psg написа:mely,смятам че всеки трябва да има такава нетърпимост и не мисля,че е нужно да я изписват за да се знае,че е така!
Ако покажеш кое мое писание те кара да мислиш,че одобрявам кретените на пътя или имам търпимост към превишените скорости в населени места ще се радвам да го покажеш.Стига сте писали само безмислици ..... !!!

Да го чакаме да помели ли.То рано или късно ще го чуем в новините.А ся ти ми кажи кое от това което написаха колегите против тези скорости беше безмислица...Хайде стига.Темата както казах по рано се изчерпа след първото мнение.

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Вто 16 авг 2011 22:23

айде - загубена кауза :?

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”