Quo vadis dominne - какъв автомобил искате на изплащане в Бг
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Quo vadis dominne - какъв автомобил искате на изплащане в Бг
Естествено ФВ, с първоначална "стъпка" мах. 3500 и месечни вноски до 200 лв за 5 години.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Re: Quo vadis dominne - какъв автомобил искате на изплащане в Бг
Отиваме към мишън импосибъл.
3500 лева плюс 5 години по 12 месеца са 60 месеца по 200 лева са 12000 лева. Демек 15500 за кола, и то нова и то ФВ и то за 5 години да изплащаш ....
Да речем че е без ДДС , без застраховки и т.н. режийни за колата , но пак граничи с невъзможното за мен.
А.... съжалявам , не съм разбрал правилно.
Ами какъв автомобил ... ФВ , вноска до 5000 , и месечни до 200 лева макс за 5 години, и пак не бих рискувал...
Не съм фен на банките, обичам "Кеш енд кери "
3500 лева плюс 5 години по 12 месеца са 60 месеца по 200 лева са 12000 лева. Демек 15500 за кола, и то нова и то ФВ и то за 5 години да изплащаш ....
Да речем че е без ДДС , без застраховки и т.н. режийни за колата , но пак граничи с невъзможното за мен.
А.... съжалявам , не съм разбрал правилно.
Ами какъв автомобил ... ФВ , вноска до 5000 , и месечни до 200 лева макс за 5 години, и пак не бих рискувал...
Не съм фен на банките, обичам "Кеш енд кери "
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имам предвид лимитирана серия от производителя, специално за Бг. при подобни условия. Поло е подходяща. Говоря и не за лизинг от банка, а оперативен от вносител. Ако се намерят инвеститори, вервай ми, ще стане. Крайно време е да се научим да рботим с печалба под 300%.
ДА ОБНОВИМ АВТОПАРКА И ЖИВОТА СИ!

ДА ОБНОВИМ АВТОПАРКА И ЖИВОТА СИ!

- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Под 10к първоначална и после 5год по > 350лв трудно,
Но да кажем Ако Г6 с екстри и 1.4 122кс можеше за 6к начално и 250 на месец за 4год. По да се върже човек.
Но да кажем Ако Г6 с екстри и 1.4 122кс можеше за 6к начално и 250 на месец за 4год. По да се върже човек.
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Нови за тия пари-след месец родно производство.За сега толкова.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Искам да изплащам автомобил, който не се обезценява като подивял. Шофирам само 10 000км годишно и тъкмо си изплатих новата кола, а тя е само на 40 000км и вече струва двойно по-малко, отколкото съм платил. Взех решение, че просто не си струва и това ще ми е последната кола от магазина.... 

- freestyler911
chefito написа:...
За съжаление консуматорското общество в което сме принудени да живеем е с такова поведение. Хората които могат да си позволят да си сменят автомобила на всеки 5 години не мислят колко губят а мислят как да живеят по-добре, да карат нов автомобил, да ползват нови мебели, да носят нови дрехи, да имат нова техника, да ядат качествена храна.
Ние в третия свят гледаме как да оцеляваме , и кое е по-тънко и от кое да икономисаме и да спестим, как да си купим нова тениска от "килата" ама тя маркова и не е носена ма хората са я изхвърлили. Превърнаха ни в лешояди! Цял живот баберкуваме! Ние сме глистите на европа , квото на ония им излиза от г*за за нас е деликатес.... и за това не е виновен манталитета ни!
Съжалявам че трябва да кажа това. Но това е истината! ДОКОГА ?
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:Искам да изплащам автомобил, който не се обезценява като подивял. Шофирам само 10 000км годишно и тъкмо си изплатих новата кола, а тя е само на 40 000км и вече струва двойно по-малко, отколкото съм платил. Взех решение, че просто не си струва и това ще ми е последната кола от магазина....
Аз пък купих кола на старо, която ми седна двойно с възстановяването, а сега струва два пъти по - малко. Май всичко опира до началната сума, а?

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Така ще е докато официалните представителства спрат на гледат на нас потребителите като на крави, които трябва да се издоят до последната стотинка. Карах нова кола от магазина и съм отвратен от жените на обслужването - не 300, а 400% надценка.
- freestyler911
Много голяма част от потребителите в този форум са в положение такова ,че виждат и имат достъп до тази информация във компаниите които работят, виждат как те самите носят определен приход на компанията, и този приход дневно надхвърля месечната им заплата!
ДО КОГА? ДО КОГА ЩЕ СМЕ РОБИ?
Всеки вижда как покрай неговата нещастна кола от 95-96 година профучава чисто нов мерцедес или БМВ... , част от автомобилите са на нашите работодатели и нашите управляващи държавата, но всеки си натиска парцалките щото "може да стане и по лошо" , защото всеки се страхува да не загуби работата си , жилището си и т.н. ...
До кога ще търпим ? Докога всеки ще си трае ?
Това трябва да се промени! И ще се промени, когато все откаже да работи безплатно!
Мой познат има служители които са с висше образование , стаж умения и са се доказали на пазара на труда и работят в София за 600 лева! А човека кара Q7 ......
ДО КОГА?
Ако трябва изтриите ми мненията но така мисля Аз!
ДО КОГА? ДО КОГА ЩЕ СМЕ РОБИ?
Всеки вижда как покрай неговата нещастна кола от 95-96 година профучава чисто нов мерцедес или БМВ... , част от автомобилите са на нашите работодатели и нашите управляващи държавата, но всеки си натиска парцалките щото "може да стане и по лошо" , защото всеки се страхува да не загуби работата си , жилището си и т.н. ...
До кога ще търпим ? Докога всеки ще си трае ?
Това трябва да се промени! И ще се промени, когато все откаже да работи безплатно!
Мой познат има служители които са с висше образование , стаж умения и са се доказали на пазара на труда и работят в София за 600 лева! А човека кара Q7 ......
ДО КОГА?
Ако трябва изтриите ми мненията но така мисля Аз!
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
feikot написа:Нови за тия пари-след месец родно производство.За сега толкова.
Колеги, не е фантазия. Ситроен С3 - оперативен лизинг от вносител - 3250лв - 1-а вноска и на месец по 195 лв. за 5 години.
Тойота - избираш модел за 10 години по 1-а вноска и на всеки 3 години ти дават нова кола от същата серия и като изплатиш 10-те години, завършваш с нова. Подробности не знам, но в Тойота Сливен има подобна промоция.
Що да няма и за ФВ?
- freestyler911
maslinkov написа:chefito написа:... Май всичко опира до началната сума, а?
По скоро късмет! Никога не е късно да си купиш боклук за много пари!
Така става като ползваме това което "белите" изхвърлят!
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе, не ми се иска, ама догодина като си доизплатя кредита, май ще взема С-3та, ако няма по - изгодни оферти. Писна ми да карам и да правя. Тая ще я джиткам само градско. Бих я дал само срещу 33% първоначална вноска за нова с подобна на горната /С-3/оферта, както сега ги изкупуват в Германия.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
maslinkov написа:chefito написа:Искам да изплащам автомобил, който не се обезценява като подивял. Шофирам само 10 000км годишно и тъкмо си изплатих новата кола, а тя е само на 40 000км и вече струва двойно по-малко, отколкото съм платил. Взех решение, че просто не си струва и това ще ми е последната кола от магазина....
Аз пък купих кола на старо, която ми седна двойно с възстановяването, а сега струва два пъти по - малко. Май всичко опира до началната сума, а?
Купих си колата преди 4 години за 6000 евро,за периода може и да съм дал 1500 за поддръжка.Толкова и струва в момента да речем.Да бях взел нов Пасат на лизинг,до сега да съм го изплатил, минимум едни 30 000 евро и бих бил щастлив ако имам късмета да го продам за 10 000.Това без да смятаме разликата в премиите за каското.Вие както искате, но за мен кефа да пръдна пръв на седалката не струва 14 000 евро за тоя период

...та по темата:на лизинг-само служебна кола искам

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”