Quo vadis dominne - какъв автомобил искате на изплащане в Бг

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
maslinkov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Quo vadis dominne - какъв автомобил искате на изплащане в Бг

Мнениеот maslinkov » Нед 28 авг 2011 10:39

Естествено ФВ, с първоначална "стъпка" мах. 3500 и месечни вноски до 200 лв за 5 години.

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Re: Quo vadis dominne - какъв автомобил искате на изплащане в Бг

Мнениеот freestyler911 » Нед 28 авг 2011 10:47

Отиваме към мишън импосибъл.

3500 лева плюс 5 години по 12 месеца са 60 месеца по 200 лева са 12000 лева. Демек 15500 за кола, и то нова и то ФВ и то за 5 години да изплащаш ....

Да речем че е без ДДС , без застраховки и т.н. режийни за колата , но пак граничи с невъзможното за мен.

А.... съжалявам , не съм разбрал правилно.
Ами какъв автомобил ... ФВ , вноска до 5000 , и месечни до 200 лева макс за 5 години, и пак не бих рискувал...
Не съм фен на банките, обичам "Кеш енд кери "

Потребителски аватар
maslinkov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maslinkov » Нед 28 авг 2011 11:38

Имам предвид лимитирана серия от производителя, специално за Бг. при подобни условия. Поло е подходяща. Говоря и не за лизинг от банка, а оперативен от вносител. Ако се намерят инвеститори, вервай ми, ще стане. Крайно време е да се научим да рботим с печалба под 300%. :drunk
ДА ОБНОВИМ АВТОПАРКА И ЖИВОТА СИ! :bishop

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Нед 28 авг 2011 11:49

Под 10к първоначална и после 5год по > 350лв трудно,
Но да кажем Ако Г6 с екстри и 1.4 122кс можеше за 6к начално и 250 на месец за 4год. По да се върже човек.

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Нед 28 авг 2011 13:08

Нови за тия пари-след месец родно производство.За сега толкова.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Нед 28 авг 2011 13:44

Искам да изплащам автомобил, който не се обезценява като подивял. Шофирам само 10 000км годишно и тъкмо си изплатих новата кола, а тя е само на 40 000км и вече струва двойно по-малко, отколкото съм платил. Взех решение, че просто не си струва и това ще ми е последната кола от магазина.... :(

Потребителски аватар
freestyler911

Мнениеот freestyler911 » Нед 28 авг 2011 13:57

chefito написа:...

За съжаление консуматорското общество в което сме принудени да живеем е с такова поведение. Хората които могат да си позволят да си сменят автомобила на всеки 5 години не мислят колко губят а мислят как да живеят по-добре, да карат нов автомобил, да ползват нови мебели, да носят нови дрехи, да имат нова техника, да ядат качествена храна.

Ние в третия свят гледаме как да оцеляваме , и кое е по-тънко и от кое да икономисаме и да спестим, как да си купим нова тениска от "килата" ама тя маркова и не е носена ма хората са я изхвърлили. Превърнаха ни в лешояди! Цял живот баберкуваме! Ние сме глистите на европа , квото на ония им излиза от г*за за нас е деликатес.... и за това не е виновен манталитета ни!

Съжалявам че трябва да кажа това. Но това е истината! ДОКОГА ?

Потребителски аватар
maslinkov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maslinkov » Нед 28 авг 2011 13:59

chefito написа:Искам да изплащам автомобил, който не се обезценява като подивял. Шофирам само 10 000км годишно и тъкмо си изплатих новата кола, а тя е само на 40 000км и вече струва двойно по-малко, отколкото съм платил. Взех решение, че просто не си струва и това ще ми е последната кола от магазина.... :(

Аз пък купих кола на старо, която ми седна двойно с възстановяването, а сега струва два пъти по - малко. Май всичко опира до началната сума, а? :D

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Нед 28 авг 2011 14:04

Така ще е докато официалните представителства спрат на гледат на нас потребителите като на крави, които трябва да се издоят до последната стотинка. Карах нова кола от магазина и съм отвратен от жените на обслужването - не 300, а 400% надценка.

Потребителски аватар
freestyler911

Мнениеот freestyler911 » Нед 28 авг 2011 14:08

Много голяма част от потребителите в този форум са в положение такова ,че виждат и имат достъп до тази информация във компаниите които работят, виждат как те самите носят определен приход на компанията, и този приход дневно надхвърля месечната им заплата!

ДО КОГА? ДО КОГА ЩЕ СМЕ РОБИ?

Всеки вижда как покрай неговата нещастна кола от 95-96 година профучава чисто нов мерцедес или БМВ... , част от автомобилите са на нашите работодатели и нашите управляващи държавата, но всеки си натиска парцалките щото "може да стане и по лошо" , защото всеки се страхува да не загуби работата си , жилището си и т.н. ...

До кога ще търпим ? Докога всеки ще си трае ?

Това трябва да се промени! И ще се промени, когато все откаже да работи безплатно!

Мой познат има служители които са с висше образование , стаж умения и са се доказали на пазара на труда и работят в София за 600 лева! А човека кара Q7 ......
ДО КОГА?

Ако трябва изтриите ми мненията но така мисля Аз!

Потребителски аватар
maslinkov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maslinkov » Нед 28 авг 2011 14:09

feikot написа:Нови за тия пари-след месец родно производство.За сега толкова.

Колеги, не е фантазия. Ситроен С3 - оперативен лизинг от вносител - 3250лв - 1-а вноска и на месец по 195 лв. за 5 години.
Тойота - избираш модел за 10 години по 1-а вноска и на всеки 3 години ти дават нова кола от същата серия и като изплатиш 10-те години, завършваш с нова. Подробности не знам, но в Тойота Сливен има подобна промоция.
Що да няма и за ФВ?

Потребителски аватар
freestyler911

Мнениеот freestyler911 » Нед 28 авг 2011 14:11

maslinkov написа:
chefito написа:... Май всичко опира до началната сума, а? :D

По скоро късмет! Никога не е късно да си купиш боклук за много пари!

Така става като ползваме това което "белите" изхвърлят!

Потребителски аватар
maslinkov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maslinkov » Нед 28 авг 2011 14:47

Абе, не ми се иска, ама догодина като си доизплатя кредита, май ще взема С-3та, ако няма по - изгодни оферти. Писна ми да карам и да правя. Тая ще я джиткам само градско. Бих я дал само срещу 33% първоначална вноска за нова с подобна на горната /С-3/оферта, както сега ги изкупуват в Германия.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Нед 28 авг 2011 16:50

maslinkov написа:
chefito написа:Искам да изплащам автомобил, който не се обезценява като подивял. Шофирам само 10 000км годишно и тъкмо си изплатих новата кола, а тя е само на 40 000км и вече струва двойно по-малко, отколкото съм платил. Взех решение, че просто не си струва и това ще ми е последната кола от магазина.... :(

Аз пък купих кола на старо, която ми седна двойно с възстановяването, а сега струва два пъти по - малко. Май всичко опира до началната сума, а? :D

Купих си колата преди 4 години за 6000 евро,за периода може и да съм дал 1500 за поддръжка.Толкова и струва в момента да речем.Да бях взел нов Пасат на лизинг,до сега да съм го изплатил, минимум едни 30 000 евро и бих бил щастлив ако имам късмета да го продам за 10 000.Това без да смятаме разликата в премиите за каското.Вие както искате, но за мен кефа да пръдна пръв на седалката не струва 14 000 евро за тоя период :screwy ВъпросТ на приоритети...
...та по темата:на лизинг-само служебна кола искам mhihi

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”