Питане по автокаско?
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Питане по автокаско?
Бащата има каско в БулИнс.Сега иска щета.Преден капак ударен от буркан/чаша и начукано по задните калници.Одисеята започва...това от камъчетата било много малко и "не можел" да го заснеме.Бащата понеже не е устат казал добре.После при желание колата да се прави в сервиз ,който ние искаме и вече сме го ползвали (ИТА-Сервиз),му било отказано и пуснато запитване към София.Казали му даже,че от 5-6месеца имало закон,всяка кола да се правела в сервиза й(официалният).Това никъде не го намерих в интернет?Искам да питам дали е така,за да знам дали четвъртък да ходя да се карам с тях 

Re: Питане по автокаско?
Това дето "не можел да го заснеме" няма такива филми,негова работа е да го снима и да си описва и обяснява така,че да е ясно каква щета си отишъл да предявиш.Що се отнася до сервизите обикновено различните ЗК работят с различни сервизи,някои вкарват в официалните само коли до 3 год. и т.н.Тук вече има много варянти,могат да ти платят и да идеш където си искаш,може да искаш да ти платят по фактура,може да искаш от твоя сервиз проформа и да я представиш на ЗК за одобрение,зависи и от колата,годината,застр.стойност и т.н,но трябва и да си нахален и да знаеш какво искаш иначе те отебават.Не съм имал вземане даване с БулИнс не ги знам какви са плащачи!
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Преди при Юника нямаше проблеми никакви.Колата е на 3 години.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Мирко, АВТОкаско тема е за ОФФ-топик АВТОмобили 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”