Много експерименти съм правил с палене, и бутане, и тн. и с мукулуматури също, ама това признавам не ми беше идвало на акъла. Братушките обаче са нумеро уно.:да
http://fakti.bg/avto/19635-ako-akumulat ... oi-da-buta
http://smotri.com/video/view/?id=v1883521b359
Интересно е обаче дали корабите-майки дето караме ние, дали могат да се палнат по този начин? На дизел май малко трудно ще му се превърти компресията, но за бензиновите може и да може...
Как да запалим с паднал акумулатор?
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Как да запалим с паднал акумулатор?
Последна промяна от KingoftheROAD на Пет 14 окт 2011 15:31, променено общо 1 път.
Re: Как да забалим с паднал акумулатор?
1-во Темата ти не е за този раздел !
2-ро Не е описано как става , което на някои четящи темата няма как да разберат..
3-то Методът става за бензинови (но не с напълно мъртви акумулатори!) Имал съм случаи в които сам си я бутам и я паля после. Но има моменти когато героя е загинал напълно и с друга кола чрез дърпане не е искала да запали !
4-то Идеята е добра, не са нужни една камара хора. Номера става като навъртиш въжето за дърпане по гумата отпочиваш стабилно и дърпаш
5-то За дизелака трудно мисля че ще стане. При бинзиновите знам от личен опит че и на 11в може да запали (лятото) но за дизелака се иска повече !
2-ро Не е описано как става , което на някои четящи темата няма как да разберат..
3-то Методът става за бензинови (но не с напълно мъртви акумулатори!) Имал съм случаи в които сам си я бутам и я паля после. Но има моменти когато героя е загинал напълно и с друга кола чрез дърпане не е искала да запали !
4-то Идеята е добра, не са нужни една камара хора. Номера става като навъртиш въжето за дърпане по гумата отпочиваш стабилно и дърпаш

5-то За дизелака трудно мисля че ще стане. При бинзиновите знам от личен опит че и на 11в може да запали (лятото) но за дизелака се иска повече !
- KingoftheROAD
- Контакти:
antonco написа:1-во Темата ти не е за този раздел !
4-то Идеята е добра, не са нужни една камара хора. Номера става като навъртиш въжето за дърпане по гумата отпочиваш стабилно и дърпаш![]()
Ти нещо шефче ли го раздаваш тука ве братчед?
Кой пък, и защо ме премести от раздел бусове?

Последна промяна от KingoftheROAD на Пет 14 окт 2011 15:25, променено общо 1 път.
- KingoftheROAD
- Контакти:
Е, тогава що си не седиш на Д-то мирно и тихо, и като не те бърка, да не пльоскаш СПАМ за щяло и нещяло? И не по-темата....
ахаххахахахах и кое не е по темата ?
Точно по темата сам писал и казах , че е за този раздел. Както сам видя че беше преместена темата. Ся си седни ти мирно на Д-то и пий биричка
Точно по темата сам писал и казах , че е за този раздел. Както сам видя че беше преместена темата. Ся си седни ти мирно на Д-то и пий биричка

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Re: Как да запалим с паднал акумулатор?
А ако ти са намотае на ръката какво става? 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”