Какво се прави след ПТП?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: Какво се прави след ПТП?

Мнениеот my heart iS iCe » Вто 29 мар 2011 20:46

Ако реалният ремонт е 800 лева мисля че е доста скъпо, като се има на предвид че караш Голф, като всички нас! Толко ли са скъпи тия части!? По-добре си вземи някой блокирал ако нямаш проблем по двигателя и ще ти излезе по-евтино, като изключим боядисването! Не се отказвай от колата, но се надявам да вземеш пари че както описваш удъра си е сериозно нещо :?

Потребителски аватар
aRoGaNsS
Автомобил: Golf 4 TDI GTI
Двигател: 1.9 ARL 2002

Мнениеот aRoGaNsS » Вто 29 мар 2011 20:47

:drunk Браво колега,дано да ти я оправят както трябва и да не ти се случват повече такива инциденти :beer :077: :drive

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Мнениеот vinixxx » Вто 29 мар 2011 20:49

кви осемстин лева уе за две брони и една врата :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2

по 50-60 лв на броня една врата за стотина лева и пак си на пистата.Мани ги тия майстори моргите пращят с такъв чарколяк,фани самичак работата не е много и тежка,как ша продаваш толкова стегната количка заради две скапани брони

bnick
Автомобил: Passat B8
Двигател: ACDF 2019

Мнениеот bnick » Вто 29 мар 2011 20:56

penev75 написа:
bnick написа:
penev75 написа:Втори оглед няма да има.

:screwy Тия са некви мошета. Отдолу могат да излязат много неща

Това е положението. Мисля, че описаха и частите отдолу - всъщност те се виждат - тя бронята ми е почти откачена.

А частите в задната врата? Там всичко е счупено, щом ти е здраво сгъната. Много странно да няма втори оглед. На мен за леко забърсана задна врата са ми правили втори оглед. Дано поне ти платят достатъчно да си покриеш изцяло ремонта

Потребителски аватар
penev75
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот penev75 » Вто 29 мар 2011 21:10

bnick написа:
penev75 написа:
bnick написа:
penev75 написа:Втори оглед няма да има.

:screwy Тия са некви мошета. Отдолу могат да излязат много неща

Това е положението. Мисля, че описаха и частите отдолу - всъщност те се виждат - тя бронята ми е почти откачена.

А частите в задната врата? Там всичко е счупено, щом ти е здраво сгъната. Много странно да няма втори оглед. На мен за леко забърсана задна врата са ми правили втори оглед. Дано поне ти платят достатъчно да си покриеш изцяло ремонта

Задната врата е писана цялата за смяна
vinixxx написа:кви осемстин лева уе за две брони и една врата :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2

по 50-60 лв на броня една врата за стотина лева и пак си на пистата.Мани ги тия майстори моргите пращят с такъв чарколяк,фани самичак работата не е много и тежка,как ша продаваш толкова стегната количка заради две скапани брони

Тук в Стара Загора за сега съм намерил задна врата - необорудвана - само ламарина и джам за 150 лв и броня задна за 80. Фара за 50лв. Обирджии са тук моргите. Изкупуват цялата кола за 500 лв и я избиват само от вратите.
Работата не мога да я направя сам, защото ми е огънат коша и колата трябва да се изпъва. Нямам и време да се занимавам с това. Предпочитам да се доверя на професионалист, който все пак преди това е изпънал и боядисал няколко стотин коли.

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Мнениеот vinixxx » Вто 29 мар 2011 21:47

аааа щом тряа да са изпъва вече е др нещо,да не забравите да проверите за някви осуквания на купето,ако са възможни

Потребителски аватар
penev75
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот penev75 » Вто 29 мар 2011 21:51

Ами нядявам се майстора да знае как.

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Пет 14 окт 2011 22:04

Тази вечер и мен ме удариха :( Удар е силно казано защото са две драскотини, но на различни детайли :banghead:
Прочетох темата ясно ми е какво да правя.
Само ми е интересено застрахователя как разбира кой е виновен? Аз имам протокол от кат, но на него не пише :roll:
Какъв е срока да отида при застрахователите? За каското беше 3 дни, предполагам че и за ГО е толкова :roll:

Потребителски аватар
lou
Автомобил: Passat Variant
Двигател: BMR TDI

Мнениеот lou » Съб 15 окт 2011 10:59

Winner25 написа:Тази вечер и мен ме удариха :( Удар е силно казано защото са две драскотини, но на различни детайли :banghead:
Прочетох темата ясно ми е какво да правя.
Само ми е интересено застрахователя как разбира кой е виновен? Аз имам протокол от кат, но на него не пише :roll:
Какъв е срока да отида при застрахователите? За каското беше 3 дни, предполагам че и за ГО е толкова :roll:

Като прочетеш протокола от КАТ ще разбереш там си пише всичко.Пример- Участник А и Участник Б е станало това и това и вина има Участник А.И да срока да отидеш при застрахователя е 3 дни :!:

Потребителски аватар
Winner25

Мнениеот Winner25 » Съб 15 окт 2011 19:40

Да ама не пише кой има вина. Мисля че имаше значение кой участник си, но не си спомням точно :roll:

Потребителски аватар
lou
Автомобил: Passat Variant
Двигател: BMR TDI

Мнениеот lou » Съб 15 окт 2011 19:42

Winner25 написа:Да ама не пише кой има вина. Мисля че имаше значение кой участник си, но не си спомням точно :roll:

Няма начин да не пише кой има вина :)

Потребителски аватар
Winner25

Мнениеот Winner25 » Пон 17 окт 2011 0:05

Видях вече, пише :)
А след като се е случило петък вечерта 3-я ден понеделник ли е или сряда :roll:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”