Много красива кожа на волана Голф 4.Как?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
6466
Автомобил:
Двигател:

Re: Много красива кожа на волана Голф 4.Как?

Мнениеот 6466 » Вто 18 окт 2011 18:01

Точно така и аз съм против кожодерските им номерца писна ми само защото нямаме друг избор да им даваме луди пари за каквото и да било жив пример наскоро ми изгоря нещо по сд-то и ми взе 15 лева викам му и за какво 15 лева калая ли ти е скъп ? Има да запои нещо смешно там и само защото знае че нямам друг избор да ме дере.Същата работа и за тези кожи ми извинявай ама аз за 120 лева ще си купя нов волан на 5ца даже .. Затова правя си го така много е удобно и ми харесва.

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Вто 18 окт 2011 18:14

Ако му е отнело 2 часа да го разглоби защо да не ти вземе 15 лева? Всеки, който работи за себе си си има определена цена на час. Затова първо се пита "Колко ще струва" и тогава се оставя за ремонт :wink: Ама много сте интересни хора, моя труд много важен и скъп, а на оня другия - той за без пари да работи нали :lol:

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Петър Петров » Вто 18 окт 2011 22:45

6466 написа:Точно така и аз съм против кожодерските им номерца писна ми само защото нямаме друг избор да им даваме луди пари за каквото и да било жив пример наскоро ми изгоря нещо по сд-то и ми взе 15 лева викам му и за какво 15 лева калая ли ти е скъп ? Има да запои нещо смешно там и само защото знае че нямам друг избор да ме дере.Същата работа и за тези кожи ми извинявай ама аз за 120 лева ще си купя нов волан на 5ца даже .. Затова правя си го така много е удобно и ми харесва.

Извинявай, ама що не изпи тия смешни 15 лева и не си оправи сам проблема?!? Калая му бил скъп - акъла му струва пари, тоя дето ти го нямаш та сам да се оправиш! Аман от Ганьовци...

Потребителски аватар
6466
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 6466 » Чет 20 окт 2011 18:08

Колега можеше първо да попиташ как така е защо е взел тези пари преди да ме обиждаш съобразявай се малко!Не съм разказал цялата история защото не му е тук мястото просто стана въпрос и споменах.Слагах СД-то точно при тоз и ми взе 15 лева пак за да може да върви гаранцията на СД-то ако не било сложеното в сервис няма да върви... по твоята логика и за слагане голям акъл се иска сиг...И оставих там Сд-то без да питам за цена защото уж има гаранция.Когато отидох да си го взема ми заяви че сервиза му не арботи с тази марка Блаупункт и затова нз си ко тряблова 15 лева да му оставя викам ти луд ли си значи като го слагаше можеше да работиш с таз марка и да ми вземеш 15 лева а сега неможеш така ли?И неможа и да ми кажеш още като ти го донесох.Както и да е хвърлих му 15 лева и му казах да се задави от лакумията си с тях.Можех да си го направя СД-то не се иска много акъл или най малкото можех да го дам на приятел който нямаше да ми иска пари.Да те чуя сега многознаештия какво ще кажеш..то тай тай темата стана батак..

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Пет 21 окт 2011 18:24

Колега по-добре си дай волана за рециклиране, тук във форума има колеги които правят такива неща и стават като нови, не се занимавай с такива селски изпълнения.

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Пет 21 окт 2011 19:38

:lock: :012:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”