Днес най хубавото дете на земята стана на 18 год тате , който не се е мяркал 10-12 год. изненада приятно девойката с пума и шофьорски курс , за мен остава чудесната част ...мамо свърши бензина и там чайника на таблото свети С две думи Форд пума 1,4 бензин 98г мнения (не ми се минава в форд форума )
Нямам наблюдения над този модел. Бях чел , че не е много надежден както и по-големия му събрат Cougar. Визията е добра, за качеството на материалите в интериора предполагам, че трябва да е същото като на останалите модели от тези години.Но не са доста често срещани (по мои наблюдения). Все пак честито и дано да греша.
Ами дано с колата да върви и пълно автокаско че с тия екзотични ламарини както ще е новоизлюпена пишман шофьорка ако се наложи нещо да се сменя ще се видите в чудо Иначе под ламарините май си е почти Фиеста така че поддръжката не би трябвало да е проблем !
малко офф първи впечатления чудесна кола за младежи които не знаят още какво искат , но държат на външния вид Движи се прилично, тропа малко ( в събота отива при майстора за първи оглед и т.н.)разход ... тепърва ще плача И все пак си харесвам стария голф
Хм по добре,че не е със 1.7 мотора.. Части почти никъде не можеш да намериш втора ръка(едрогабаритни) и никой не ги и прави , тая мъка вече я брах... Иначе казано Фиеста със друго купе, за което можеш само да съжаляваш!
Мненията и препоръките не се ли дават преди покупката? При вече закупена кола какъв е смисълът от тях? Изобщо какъв е смисълът от тая тема? Разбрахме, че не ти се чете форума на Форд, сега си навършила 18 и че тате ти е подарил Форд Пума. Ами, честито, карай го със здраве
Стефчо, това е майката според мен...а относно пумата една приятелка го кара две години но доста често висеше в сервизите, освен това ми се вижда ниска и наистина при млад шофьор това си е проблем..Честито рожденничка!!!
П.С.....Освен това, ако отзад седне някоя дългокрака дружка има опасност главата и да опира яко в тавана...
Последна промяна от Dii на Сря 26 окт 2011 21:37, променено общо 1 път.
Стефчо тате не ми е купил кола подарък е !!! И за да не съм супер предубедена (най - добрия форд е продаденият ) сондирах малко мнения , не само във форума:talk: , които за жалост вървят към моето предубеждение моля модератор да заключи темата няма нужда от излишен спам