оферта за венто
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: оферта за венто
От продажбата ще загубиш-много!!!!...от задържането ше спечелиш,не толкова много, но добре!Ето затова аз си оставих 1.8.АBS-а!!!
- joro_dexter
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря на всички колеги , темата и мненията много ми харесаха.
наистина се чудя дали въобще да я харизвам за безпари или да я оставя на жената да си я кара, че тя и без това сега ми мрънка за кола.
а и незнам , защо всички "ревът" за тази ръжда ?!?!?!
в момента имам само две шупли на багашника , които се виждат на снимката в гаража ми и еъвсем малко Ръжда , ( а не изгнило) на единия праг .
направо незнам , къде видяхте толкова ръжди и прочие.....

направо незнам , къде видяхте толкова ръжди и прочие.....

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
joro_dexter написа:здравейте колеги. преди около 2 месеца си купих едно венто от австрия --- с дата на първа регистреация 17.12.1997г.1.8 75 кончета с ААМ двигател. сложих му и агу - ловато. Та въпроса ми е: каква цена мога да му поставя за да го продам, че ми излезе една оферта и мисля да отскоча до Австрия.
П.п. модела е максимално опростен , има централно заключване, хидравлика , серво. може да го видите във гаража ми. Благодаря на всички , които могат да ми помогнат .
Колега направи си една равносметка колко лев си дал: за нея, за пътя, за винетките за ... и т.н. и си направи сметката. Но си мисля че повече от 2000лв - 2300 ще ти е трудно. Тургай я у Мобилето и хвърляй боб

А относно ръждата не се залъгвай 100% е тръгнала но ти нея виждаш. Тази кола е или 93-94 без клима, почти няма екстри. Гледал ли си я на канал или на стенд да и видиш дъното обстойно. И ква ти е офертата в Австрия ??? Кажи да те посъветваме да не дадеш поредните 500 евра за някой друга цепеница

- joro_dexter
- Автомобил:
- Двигател:
колега, от всички мнения до тук , реших , че въобще няма смисъл да пускам обява за продан.
колата си я оставям за жената. въпрки , че даже да я продам за 1500 лева пак ще съм на печалба.
купих я за 300 евро. пътя до българия с пътните такси и горивото ми легна 160 евро. и тук съм дал някой лев защото исках всичко да и е наред и да е в перфектно състояние.
а офертата ми е за една бора ,но там вече говорим за 2800 евра . само знам че е дизел и че е на реални 105 000 км.
та така.... 

купих я за 300 евро. пътя до българия с пътните такси и горивото ми легна 160 евро. и тук съм дал някой лев защото исках всичко да и е наред и да е в перфектно състояние.

а офертата ми е за една бора ,но там вече говорим за 2800 евра . само знам че е дизел и че е на реални 105 000 км.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”