VW мечтата на един тийнейджър
Re: VW мечтата на един тийнейджър
R36 е само с автоматик и 4motion, с ръчна скоростна кутия го няма.
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
basketwarrior написа:На 18 години съм и от 2 години имам една PASSAT мечта.Имам Пасат б5 и много си ме радва.Джиткам си го от 5-6 месеца.Семейство имаме един семеен Пасат б3 ,който ме запали.Едно време сме имали и б1.Мечтата ми е да си направя гараж и в него да наредя всички VW Passat от първия до последния (без CC).Даже съм намислил и двигателите.Б5-цата вече го имам и е с мечтания двигател от мен 1.8Т.Б1-цата искам да го взема с 1.3 карбуратор.Б2 не съм решил.Б3 искам да го сменя и да взема G60.Б4 го желая с 2.8 VR6.Б5 го пропускам.Б5.5 ще е 2.9 V6. Б6 искам да е в изпълнение R36.Б7 си мечтая да е с 2.0 TSI и единствения с автоматик заради перцата зад волана за контрол на DSG-то
Жалко, че няма 5.5 2.9V6.Ще трябва да се примириш с 2.8

- basketwarrior
- Автомобил: Passat B5 variant
- Двигател: 1.8T APU
stefan4o написа:Здравей, колега !
Ние какво да сторим по въпроса с твоите искания? Ако можем да помогнем с нещо?
Колега,
не мисля че форума за лични нападки е тука и този за нежелани отговори.Ако не си забелязал това е ОФФ–ТОПИК.Тук мога да си споделям.Ако на теб ти се струва темата ненужна намери начин да ме махнеш от форума.Говори с когото трябва за да не съм тука да ти преча.
- basketwarrior
Чудомир написа:group® написа:basketwarrior написа:Б5.5 ще е 2.9 V6
абе само аз ли виждам, че в мечтата на момчето има грешка
Не, специално дебнах от задния ред дали ще забележиш
Нещо съм се объркал, не знам какво.Но друго съм искал да напиша.W8 е идеята

- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Бензиновия B6 на 5.5 е 2.8. А W8 e 4.0. Трябва да се решиш, защото иначе как да ти сбъднем мечтата...

- basketwarrior
Пределно ми е ясно че е 4 литров.Просто нещо съм объркал.Може пак да съм чатил с някой за някое Корадо с VR6 

- basketwarrior
На мен понеже ми е като китайското писмо Б2-ката, кажете ми като почна да обяснявам кво искам да си купя с къв двигател да разправям ,че ще си купя
Щото нямам идея кои двигатели са хубави и кои НЕ 

- simeon40
- Автомобил:
- Двигател:
Еми на 18 си станал, кефиш се на семейния автомобил няма нищо лошо и аз бях така. Все пак живеем в държавата на Голф и Пасат. Единствения VW който ме кефи е Корадото все пак има собствено излъчване, пък тея пасати са за чички вече 40+ докато сме млади да се кефим на по-младежките коли, пък като одъртеем ще гледаме безличните коли да возим семействата
- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
Айде с представите за младежки коли другаде...
Не,не съм на 40 години.
Не,не съм на 40 години.
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
simeon40 написа:Еми на 18 си станал, кефиш се на семейния автомобил няма нищо лошо и аз бях така. Все пак живеем в държавата на Голф и Пасат. Единствения VW който ме кефи е Корадото все пак има собствено излъчване, пък тея пасати са за чички вече 40+ докато сме млади да се кефим на по-младежките коли, пък като одъртеем ще гледаме безличните коли да возим семействата
Аз и да одъртея пак ще си гледам Полозавъра,на ли съм си полов атлет и може би заради това

Моето мнение,взимаш една кола която ти допада и съответно ти допада на джоба,правиш всичко да е както на теб ти харесва и хич да не ти пука за хорското мнение,важното е на тебе да ти хареса

- basketwarrior
Б-цата родители ми я купиха за мен малко преди да стана шофьор.А е комби защото съм скиор и като натрупам ски екипите,дрехите за баровете в хотелите и резервни дрехи (все пак в планината трябва да си готов винаги.И като сме 4 човека багажника на седаните не стига.А за този Пасат аз мечтая от 98-а година.Тогава баща ми от някъде се беше сдобил с каталози на тогава все още новия Б5.И аз гледам и се кефя и казвах на нашите че искам някой ден да си купя такава.Така че какво ще караш е според това какво ти трябва и какво ти е оказало влияние като малко детенце (в моя случай)
Но не оспорвам ,че никога не съм оглеждал G60 Корадото 

По-скоро колко ти стига джоба, щото те нуждите са ясни, ама джоба в повечето случаи е тесен. За съжаление. Когато мама и тати са зад гърба ми и аз мога да мечтая по този начин, но това е положението, един така, друг инак. Пожелавам ти един ден да печелиш толкова, че да сбъденеш мечтите си и да не се налага родителите ти да ти купуват тези коли.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”