помощ при оправяне на леко закачена кола
помощ при оправяне на леко закачена кола
Здравейте колеги. За съжаление вчера станах жертва на hit and run и сега мисля как да оправя щетата. Колата ми е Пасат б5 сив металик и е леко закачена и искам да попитам има ли някакъв начин сам да оправя боята без да я карам на майстор за такава драскотина?
(

- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
Re: помощ при оправяне на леко закачена кола
Аз преди половин година претърпях същото.. и реших да я полирам цялата кола, започнах със водна шкурка обаче там където е ожулена и после минах със 1чка и после 3ка паста и се получи доста добре не си личи .. но не е металик и не знам дали има значение, но все пак аз ти споделям как се оправиха нещата при мен.
Ако има кривина няма да стане, дори по-дълбока драскотина пак няма да стане.
А и не каза къде е кривината - на врата, на калник? Предполагам не са брони...
Имаш няколко варианта - ако имаш каско я караш на оглед, ако нямаш каско я караш на майстор, ако майстора ти каже висока цена търсиш дадения детайл по цвят и го намираш, или си караш така.
А и не каза къде е кривината - на врата, на калник? Предполагам не са брони...
Имаш няколко варианта - ако имаш каско я караш на оглед, ако нямаш каско я караш на майстор, ако майстора ти каже висока цена търсиш дадения детайл по цвят и го намираш, или си караш така.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Ако пък сложиш и снимки...
Не, не нямаше нищо огънато и Слава Богу. Само дето си беше оставил боята върху моята. Драскотината беше до калника на задната ми дясна гума. Успях да премахна всичко с помощта на коресилин. Първоначално си мислех, че ще се развали боята, но много хора ми казаха, че няма да има никакъв проблем. Благодаря ви все пак, че се отзовахте на молбата ми. 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”