Купих си зимни гуми
- klisurov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

И после нямало нужда от такива темиwili98 написа:Miki написа:На колегите с нови гуми - честито.
Обръщам ви внимание, че нови гуми се разработват, ако не знаете. Поне 150-200 км. избягвайте да ги юркате много.
За пръв път чувам подобно нещо...ти сериозно ли говориш, и къде си видял/чувал подобна информация?

Хайде дай и тук и в Зимни гуми - кой с какви - оценка по една препратка и

- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Съвсем сериозно говоря!!!
@wili98
@vasstop - не очаквах, че не го знаете момчета.
Не се сещам точно какво, но беше нещо от сорта, че гумата уляга първите неколкостотин км. и вътре в нея кордите се наместват. Абе точно научното обяснение не го знам, но със сигурност новите гуми трябва да се карат малко по-бавно и внимателно известно време. Мисля това го пишеше и в упътването, когато си купих моите от "гуми Европа" срещу КАТ
@wili98
@vasstop - не очаквах, че не го знаете момчета.
Не се сещам точно какво, но беше нещо от сорта, че гумата уляга първите неколкостотин км. и вътре в нея кордите се наместват. Абе точно научното обяснение не го знам, но със сигурност новите гуми трябва да се карат малко по-бавно и внимателно известно време. Мисля това го пишеше и в упътването, когато си купих моите от "гуми Европа" срещу КАТ
- butaloto.
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Корморан зимен не съм пробвал досега, но вече една година таркаляме летнен на голф-а. Мога да кажа, че тези гуми са може би прекалено меки. Добре се държат и на мокро време, но все ми изглеждат меки. Помпам ги на 2,3 атм... Отпред са Корморан(търкаляни вече една година), а отзад Yokohama (търкаляме ги вече десета година, подозирам даже, че голф-а е излязал от завода с тях), вече нямат никакъв грайфер, но не спадат, нямат балони, потдържаме 160 с тях по магистралата - мога да кажа, че са страхотни гуми. Мога да твърдя даже, че са по-добри и от Michelin, Good Year, Goodrich ... Ако имам някога такава финансова възможност, бих си купил един нов комплект Yokohama, други такива гуми просто няма...
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”