Карбоново фолио
Re: Карбоново фолио
Помага, да против драскане става.
Иначе ползата от него е и друга, хората ти оглеждат колата и не ти се смеят в лицето, а след като се разделите.Такива приятелски отношения са доста важни в днешно време.
Иначе ползата от него е и друга, хората ти оглеждат колата и не ти се смеят в лицето, а след като се разделите.Такива приятелски отношения са доста важни в днешно време.
blinder написа:Иначе ползата от него е и друга, хората ти оглеждат колата и не ти се смеят в лицето, а след като се разделите.
Съгласен съм донякъде - и аз се смея като се разминавам с бели/червени/сиви коли с черен капак. Но на черен джип BMW стои добре (съответно на черна кола - и моята е такава случайно). Предния капак има малко ръждиви точки и олющвания и вместо да се пребоядисва си мисля дали да не го олепя с добро фолио. Ще вдигне цената като я продавам на някой младеж.

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
MMX написа:blinder написа:Иначе ползата от него е и друга, хората ти оглеждат колата и не ти се смеят в лицето, а след като се разделите.
Съгласен съм донякъде - и аз се смея като се разминавам с бели/червени/сиви коли с черен капак. Но на черен джип BMW стои добре (съответно на черна кола - и моята е такава случайно). Предния капак има малко ръждиви точки и олющвания и вместо да се пребоядисва си мисля дали да не го олепя с добро фолио. Ще вдигне цената като я продавам на някой младеж.
Супер си...продай ръждивия капак на младежа...дано е ръжда само там, че не знам как ще те псува после. Поне оправи ръждата, подготви го за боя и вместо нея налепи фолиото
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Е той ако го залепи направо върху ръждата ще се получат едни "красиви" неравности дето 20 диоптъра да носиш ще ги видиш,трябва да е абсолютно гладко за да не се личи като лепнеш фолиото 

Много ясно, че ще се изглади ръждата и ще се грундира с нещо. Идеята е не да мамя някого, а просто да сложа фолио вместо пребоядисване на капака. Като цена боята мисля, че ще излезе почти колкото фолиото, но няма да имам още една "екстра" 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”