Масло ENEOS-мнения
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Масло ENEOS-мнения
65 лв. за 5л. туба 5-40 не е много. но аз бих дал 10 лв. повече и бих взел унил 5-40 или яко 5-40 примерно. и 2те са пълни синтетики и одобрени от ваг. важното е 1 масло да е оригинал. всичко друго малко или много е еднакво 

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Аз маслото го взех защото прочетох добри отзиви за него в Мазда форума и реших да го пробвам, както казах и преди това оплаквания от маслото нямам, масло като масло.Aко все пак някой се престраши да си налее такова най вероятно ще остане доволен, и те това исках да кажа през цялото време
При следващата смяна мисля да налея YACCO пак за проба защото и за него се изказват много добри мнения, сигурен съм че ЕНЕОСА не би навредил по-никакъв начин на нито един VW двигател, но както каза колегата red rider всеки сам си решава какво да си сипва в колата

При следващата смяна мисля да налея YACCO пак за проба защото и за него се изказват много добри мнения, сигурен съм че ЕНЕОСА не би навредил по-никакъв начин на нито един VW двигател, но както каза колегата red rider всеки сам си решава какво да си сипва в колата

- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
red rider написа:...... няма смисъл да се караме сега тука за някакво масло. Всеки е свободен в личния си избор на конкретен вид масло , според личната си преценка на състоянието на личното си МПС
+1

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”