от КАТ искат да платя чужда глоба

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
stefarata
Автомобил: Ford S Max MK1
Двигател: TDCI

от КАТ искат да платя чужда глоба

Мнениеот stefarata » Сря 18 юли 2012 14:39

днеска майка ми ми звъни и вика че имам писмо.отваря го тя и ми диктува по телефона,че стационарната камера от враца за мездра ме е снимала със 108 км/ч. а въобще не съм пътувал на посочената дата. какво узнамам по-нататък,че автомобилът е бмв 320 с регистрация примерно 9490 .такава кола не съм карал никога. навързах нещата и явно са сбъркали регистрацията защото моята е същите цифри но разбъркани. как да процедирам оттук нататък.

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Re: от КАТ искат да платя чужда глоба

Мнениеот bobo7 » Сря 18 юли 2012 14:43

отиди до местния КАТ, и представи малкия аталон ан коалта ти, и поканата за плащане на глобата. и вижде че има разлика и им пожелай хубав ден

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Re: от КАТ искат да платя чужда глоба

Мнениеот emo-gar » Чет 19 юли 2012 13:22

Според мен има нещо нередно в адресната регистрация(току-виж имаш непознати в къщи..).Няма как "ония" да видят някакви числа и да не гледат как са подредени...
По принцип,ако си сигурен в явното несъвпадение-може дори и да не си правиш труд да се разкарваш където и да било,ам някой може да е подал твоето име като водач(кой е този някой-ами собственика по регистрационен номер,защото камерата него гледа).

Потребителски аватар
stefarata
Автомобил: Ford S Max MK1
Двигател: TDCI

Re: от КАТ искат да платя чужда глоба-решено

Мнениеот stefarata » Чет 19 юли 2012 19:12

с един телефонен разговор с КАТ-враца проблемът е решен. била допусната техническа грешка и истинският нарушител ще получи своята картичка. може да се заключва

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”