volkspassat написа:С легалния начин съм на ясно. Но е много скъпо, ще ми излезе вероятно над 500лв като платя и данъка на колата за 2 години. Ще трябва да питам някои майстор да ми смени номерата на рамата.
volkspassat написа:ама виновен ли съм, че заплатите ни са на такова ниво.
volkspassat написа:И колата е японка
volkspassat написа:А за сегашната имам германски договор за покупко-продажба.
radi_nrj написа:volkspassat написа:И колата е японка
Ама си я платил на Германецvolkspassat написа:А за сегашната имам германски договор за покупко-продажба.
Има си законови разпоредби, които си длъжен да спазваш. Ако те хванат с тая кола, която е с номера от друга кола директно ти слагат гривните и влизаш на топло до изясняване на обстоятелствата.
icoico написа:volkspassat написа:С легалния начин съм на ясно. Но е много скъпо, ще ми излезе вероятно над 500лв като платя и данъка на колата за 2 години. Ще трябва да питам някои майстор да ми смени номерата на рамата.
Ама ти сериозно ли?За такива майстори е написан съответният текст в Наказателния Кодекс:
Чл. 345а. (1) Който в нарушение на установения за това ред заличи или подправи идентификационен номер на моторно превозно средство, се наказва с лишаване от свобода от три до десет години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева.
Искрено се съмнявам такава процедура да ти излезе по- евтина от легалния начин...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 79 госта