Не ходете в автосервиза на бензиностанция GIP oil на площад Пирдоп,до подуенския пътен възел откъм Ботевградско шосе!
Накратко защо;закарах си форда за преглед на предница>смяна тампони,смяна амортисиор,плащам и бегам.Наскоро ми дотрябва крик и какво да видя:вместо чисто нова немонтирана резервна гума с чисто нова джанта намирам една дъвкана фиестова джанта с износена скапана Траялка 13''...след секунда мислене разбрах, че са ми я сменили докато са оправяли повредите.Аз колата не съм я оставял на никого другиго с ключовете..само на тях.Карам я само аз,имам само едно дистанционно за алармата и нямам спомен да е пипана от друг през това време...логично им вдигам скандал с тези доводи и получих един куп въпроси кой от кой по-тъпи...докато стигнаха до извода,че синът ми е сменил гумата и я е продал....горкото ми момче!А как да им обясня,че ако някой искаше да я гепи щеше да вземе инструмента,крика,пожарогасител,въжета,колони(скъпи) и какво ли не..просто щеше да я обезкости..а те си бяха подредили всичко както си беше и понеже досега не съм пукал гума и не ми трябвало да гледам под кората в багажника мина време....Е,недоказуемо е това тяхното кокошкартво,но аз съм сигурен че са те защото просто няма случай колата да е пипана от друг освен мен и тях.Това е,простичко им обясних,че освен мен,приятелката ми,зетя,родата и още поне 100 човека вече са загубени за тях като потенциални клиенти-и като знам колко изкарват от един ремонт на каквото и да е...само от 2-3-ма клиенти вече са на загуба от продажбата на гумата с джантата...евала монтьорчета!Казах им да проверят в тълковния речник какво значат думите;конкуренция,лоялност и доверие.Аз и моите познати вече не сме им клиенти!

нищо ,че е за форд
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”