Става ми интересно поредната реклама за енергоспестяващи устройства(напълно наясно съм, че са абсолютни боклуци и не вършат никаква работа). Даже и се учудих и на името на сайта - предположих, че е специално за такива енергоспестяващи боклуци, обаче не е. Има и нещо за автомобили едно клипче ме грабна, някаква химия за автомобили и искам да питам дали някой има преки впечатления.
http://pestene.com/9.%D0%9D%D0%B0%D0%BD ... 0-Percenta

Мнение за продукт
- kr86
- Автомобил: Golf mk2
- Двигател: 1.6 automatic 1984 year
Re: Мнение за продукт

Начииии.
Това можеш да го постигнеш и с най-евтините полир пасти дето ги продават по OMV-тата.(тип ТЪРТЪЛ ВАКС)
За майтап това да пастирам и стъклото заедно с пастирането на колата го пробвах на първата ми кола преди 9 год. и ДА изглежда ГОТ даже като вали слаб дъжд може и да не си пускаш чистачките ОБАЧЕ ако по навик ги пуснеш след като си наклепал джама с тая глупост става страшен мазаляк и не можеш да видиш къде караш да не говориме че след като успееш да го изчистиш от стъклото ако не смениш и чистачките пак маже.
Ако ти се експериментира пробвай-колата си е твоя

- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Re: Мнение за продукт
Колега, персентата е много добра!
Ползвам и продуктите за набук - обувки, предоволен. За стъкла на автомобил - страничните 3години. Челното стъкло две години после започва да изчезва ефекта.
Ползвам и продуктите за набук - обувки, предоволен. За стъкла на автомобил - страничните 3години. Челното стъкло две години после започва да изчезва ефекта.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”