искам да намаля чувствителността на алармата, но не знам какъв модел е и нямам ръководство.
Някой може ли да ми каже на това дистанционно каква може да е алармата

Настройка на чувствителността на алармата без ръководство
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Re: Настройка на чувствителността на алармата без ръководство
Дистанционни много и различни, намери си централата на алармата. На нея пише марката и модела, така ще е по-лесно да ти се помогне!
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Абсурд е някой по дистанционното (особено пък това) да може да ти каже каква ти е алармата!!
П.с. Мишелинчето не е зле да го поизмиеш...
П.с. Мишелинчето не е зле да го поизмиеш...

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: София Nissan Primera GT, Passat 5.5 TDI, Mondeo MK4
Както са карали колегите по дистанционното не може да се разбере каква е алармата, а и като го гледам какво е вехто много вероятно е чувствителността на шоковия датчик да се регулира с врътка на самия него.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Ако колата е с оригинална аларма, реголирането при мен се намира като отворя бошониерата и там е датчика с врътката това при Г3! Пробвай може и при тебе да е там! Ако не потърси някъде около багажника трябва да се намира алармата, ако е слагана допълнително!
- Glove
my heart iS iCe написа:Ако колата е с оригинална аларма, реголирането при мен се намира като отворя бошониерата и там е датчика с врътката това при Г3! .... Ако не потърси някъде около багажника трябва да се намира алармата, ако е слагана допълнително!
Оригинална аларна с регулиране и реакция на ъдар няма.
А за толкова години работа с авто алрми, монтирана в багажника не бях чувал, освен ако този който я е слагал е имал излично време кабели и го е мързяло да раглобява и зглобява.
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Glove написа:my heart iS iCe написа:Ако колата е с оригинална аларма, реголирането при мен се намира като отворя бошониерата и там е датчика с врътката това при Г3! .... Ако не потърси някъде около багажника трябва да се намира алармата, ако е слагана допълнително!
Оригинална аларна с регулиране и реакция на ъдар няма.
А за толкова години работа с авто алрми, монтирана в багажника не бях чувал, освен ако този който я е слагал е имал излично време кабели и го е мързяло да раглобява и зглобява.
Извинявам се за спама, ама гледам автоалармите и отличниците вървят ръка за ръка...
За препинателни знаци дори и не може да се мечтае.
- Glove
Haralampi написа:Извинявам се за спама, ама гледам автоалармите и отличниците вървят ръка за ръка...
За препинателни знаци дори и не може да се мечтае.
Никога не съм твърдял че съм отлиюник или зубър, но това което съм научил и мога да върша с двете си ръце, верятно при тебе не е лесно да се получи. Непознавам отличник, който да може да прави това което за мога. Тка че ако искаш да си създаваш врагове във форума, продължавай в същият дух и ще имаш голям успех!

П.С.
А и да ти кажа твоето мнение не от значение, други хора с доста знания и опита са ме признал и съм се доказал и ще се доказвам за напред още много, така че....!
А и наруеаваш едно от основните правила във форума за постване на мнение, специално за технически раздел!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”