Колеги преди няколко дни ставам сутринта и колата пищи безпричнно...беше изхабила акумулатора на макс и не можах да запаля преди да си сложа друг зареден акумулатор.От тогава ми се включиха няколко пъти авариините като се кача (спирам ги от копчето) паля и пак се включват (пак ги спирам ) и си карам без проблем,това не го прави всеки път....дори бях откачил дългата букса и пак го прави....оставих другите букси ,защото иначе не ми работи централното....днес разглобих малко по така да огледам и единственото което виждам са голямата кутиика и 1 по малка (би трябвало да са шокови датчици.)дали без тези датчици алармата ще работи нормално....интересува ме само да отключва и заклщва от дистанциооното.....
Буксите на алармите взаимозаменяеми ли са,защото обмислям да си купя някаква аларма и дамо да и сложа буксите и да си карам,че нямям време да чакам при някой алармаджия....
трябва ли да е хваната неподвижно ,защото сега беше напъхана между кабелите и ме опасява че проблемите идват от вибрациите ....

Проблем с аларма Марк ...
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
Re: Проблем с аларма Марк ...
шоковия датчик може да прави проблем ,махни му буксата
- empaher
- Автомобил:
- Двигател:
Точно така съм направил и засега 1 ден не е имало проблем,дано и така да си остане...
друг въпрос имам сега...защо понякога се самозаключва ,дори и когато има човек в колата или е отворена врата....
друг въпрос имам сега...защо понякога се самозаключва ,дори и когато има човек в колата или е отворена врата....
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
empaher написа:Точно така съм направил и засега 1 ден не е имало проблем,дано и така да си остане...
Много аларми на настроени така фабрично да си заключват сами след интервал от време се задейства релето за заключване...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”