Здравейте колеги !Някой може ли да ми даде инфо какво се случва ако вляза в България с автомобил с различен цвят (нацяло или частично) от този упоменат в талона на мпс-то ?Автомобила е с Българска регистрация , карам го с пълномощно !Тука ме глождят едни мисли да я налепя с фолио,но не съм в страната и когато се прибирам догодина да знам евентуално какво се случва при навлизане в страната.Питам за влизане в България конкретно защото по другите граници никога не са ми искали талон на автомобила и предполагам ще мина без проблем , но на нашата граница знам че искат и талона на автомобила .
Другия вариянт ми е ясен - прибирам се догодина , облепям си я там и си минавам КАТ за смяна на цвят и нов талон .
Други вариянти ?
Та ако има информирани - осветлете ме !

минаване на бг границата с цвят различен от този в талона ?
- Supawiza
- Автомобил:
- Двигател:
Re: минаване на бг границата с цвят различен от този в талона ?
Мен за един различен детайл ме заплашиха,че ще ме спрат от движение.
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Ако,налепиш фолио или карбон по части от колата,талон не се подменя.Но,ако боядисаш само една част от колата,задължително сменяш талон заради цвета!При фолиото се визира идеята,че винаги можеш да го махнеш и заради това талона не се сменя!Това нали се сещаш,че е само в границите на разумното(таван,заден и преден капак и т.н.)
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Според мен (в зависимост разбира се каква част от колата премениш) можеш да имаш проблеми ако решат да се заядат. А дали е решат - надали някой може да отгатне.
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Оф незнам какво да я правя , вероятно като сам в бг-то ще е фолирам или боядисам цялата ако не разбера със сигурност как стоят нещата .
Някой няма ли извадка от закона по моя въпрос ,че като сам в бг времето за нищо не стига а пък камоли за боя/фолио ?
Тук поне мога да си я фолирам малко по малко през свободното време докато я направя цялата
Поздрави
Някой няма ли извадка от закона по моя въпрос ,че като сам в бг времето за нищо не стига а пък камоли за боя/фолио ?
Тук поне мога да си я фолирам малко по малко през свободното време докато я направя цялата

Поздрави
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”