ами по нагоре бях чел че искаш да сложиш 205/40/17 отпред а отзад 225/45/17 ако ги сложиш така няма да е проблем.
не знам мислим ли си за вариант за 215/45/17 този размер за 4бр ако си намериш не мисля че ще е зле,но и 1вия вариант няма да е зле.Все пак каквито са ти възможностите такива гуми ще сложиш и 1000лв са си много за гуми.

Комбинация между различни размери гуми?!
- Special mk3
- Автомобил: Vw Golf Mk3
- Двигател: TDI
- Контакти:
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Re: Комбинация между различни размери гуми?!
Jetta Sport написа:ами по нагоре бях чел че искаш да сложиш 205/40/17 отпред а отзад 225/45/17 ако ги сложиш така няма да е проблем.
не знам мислим ли си за вариант за 215/45/17 този размер за 4бр ако си намериш не мисля че ще е зле,но и 1вия вариант няма да е зле.Все пак каквито са ти възможностите такива гуми ще сложиш и 1000лв са си много за гуми.
Не си прочел внимателно.

215/45 не съм го мислил, щото е по-ниска от заводските, не става.
Smeagol написа:Понеже сам спомена, че ще се монтират на Голф 5, имай предвид че системите за сигурност може да се шашнат.
Говоря за системите за стабилност, против поднасяне и т.н., ако имаш подобни.
Виждал съм на БМВ как заради различна шарка и сцепление на гумите колата се завърта.
Това не съм го мислил, признавам, но май няма да е проблем, за добро или лошо имам само ASR, ако беше ESP сигурно щеше да оказва влияние.

- Special mk3
- Автомобил: Vw Golf Mk3
- Двигател: TDI
- Контакти:
Re: Комбинация между различни размери гуми?!
аха моя грешка
.
Според вземи такива който на теб ти отговарят ценово и гледай да са с добро качество все пак ти си преценяваш.
Милен-gas го попитай за адекватно мнение.

Според вземи такива който на теб ти отговарят ценово и гледай да са с добро качество все пак ти си преценяваш.
Милен-gas го попитай за адекватно мнение.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”