Тапицерия за таван на кола ?
- Schwepsi
- Автомобил: Golf 4 GTI
- Двигател: ARL 2003
Плат от АУТО ТЕКСТИЛ намира се в кв. Горубляне , имат от пиле мляко що се отнася до тапицерии и тавани , таваните са 10лв метъра и са перфектни като оригиналните (плат+дунпрен) . Като лепило препоръчвам (абе тапицерите го препоръчват) бизон НЕУПРЕНОВО модела беше БИЗОН КИТ. Миналата събота си го правих сам и стана Перфектно .
УСПЕХ
УСПЕХ
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
"Stefan"
kade e tva Rudozem moje6 li da mi dade6 adres ,tel
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Re: "Stefan"
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D1% ... 0%B5%D0%BC
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
Schwepsi написа:Плат от АУТО ТЕКСТИЛ намира се в кв. Горубляне , имат от пиле мляко що се отнася до тапицерии и тавани , таваните са 10лв метъра и са перфектни като оригиналните (плат+дунпрен) . Като лепило препоръчвам (абе тапицерите го препоръчват) бизон НЕУПРЕНОВО модела беше БИЗОН КИТ. Миналата събота си го правих сам и стана Перфектно .
УСПЕХ
Много ценна информация колега

И на мен ми искат 100лв, ако си сваля тавана и им дам всичко, ми искат 80лв, 10лв са материалите, т.е. искат 70лв за труд - тепърва ще си го правя сам, ама ми се струват прекалено скъпо 70лв

- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
Efri написа:..... п.п. - вече видях технологията - може и другия път да си я подменя и аз - сам.
Я сподели, че и на мен ми предстои подобно операция..., може и ТУК, ако е различна технологията.
- undisput
- Автомобил: VW Golf 1.6 GL
- Двигател: PN 1991
- Контакти:
Re: Тапицерия за таван на кола ?
колеги какво се мъчите, отивате в най-близкия магазин за строителни материали, зимате си една-две туби монтажно лепило, отивате в най-близкия магазин за тапицерия, зимате си изкуствена кожа, сваляте си тавана и го почвате, махате стария залепен дунапрен рони се много лесно, с монтажното лепило почвате или от средата към крайщата или от единия към другия край, цапате и заглаждата с влажно парцалче да изгоните всякакъв въздух под новата тапицерия, става приказка! Като се видя у пара да си направя моя таван ще дам снимки!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”