С какво да запълня дупката,за да не влиза вода
-
- Автомобил:
- Двигател:
С какво да запълня дупката,за да не влиза вода
Здравейте, Колеги. Искам да попитам как да се справя с дупката където минава жилото за предния капак. По принцип трябва да има тапичка,но при мен е махната и е мацано с болкит,но сълзи и влиза вода през бушоните право в краката и при комфорта направо. Та с какво да запуша отвора от там преди да ми е побелява главата. Отново ли с болкит,макар,че не ми се струва ефективно. Или пък да търся някаква тапичка,антикор,силикон,някаква пяна? 

- microelement
- Автомобил: Audi B5
- Двигател: AFN
- Контакти:
Re: С какво да запълня дупката,за да не влиза вода
Купи си някакъв хубав силикон...не им разбирам ама мисля че санитарен ще ти свърши работа защото все пак се ползва в мокри помещения.
Аз така бих направил.Има го и черен мисля че,така няма да личи толкова че е замазано там
Аз така бих направил.Има го и черен мисля че,така няма да личи толкова че е замазано там

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Не се излагай. Ще купуваш силикон. Той струва сигурно колкото 5 такива тапи. По-добре си поръчай такава оригинална тапичка. Едва ли ще е над 5лева 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами номера на тапичката? Предполагам,че ще трябва да разглобя цялото жило за капака и от там да я нахлузя,за да влезе? Лошо,че там имам и прокарани кабели,ще трябва да ги местя.Явно заради тях е срязана и изхвърлена тапата.
П.п Тук не играе роля парите,търси се ефикасното,защото ще се берат ядове в противен случай.
П.п Тук не играе роля парите,търси се ефикасното,защото ще се берат ядове в противен случай.
- microelement
- Автомобил: Audi B5
- Двигател: AFN
- Контакти:
Ами аз щях да напиша че сигурно си се сетил за нова тапичка ама щом пишеш да е нещо друго значи си имаш причина.Ама викам ще излезе че се заяждам ...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Тапичката си е най-сигурното нещо. За да е сложена,значи може да ѝ се има доверие. Но мисълта ми е откъде да се вкара,предполагам, че чак от към лостчето при решетката трябва да се вкара или? И вече да прекарвам кабелите от друго място. И затова общо взето ми се искаше,да е нещо по мързеливо,както са го направили( и от мързел в момента си капе)и затова питам.
Разрязваш "тапата" наполовина по дължина(не на две части разбира се
),поставяш я върху жилото и плъзваш на мястото и.Ако се притесняваш сложи и малко силикон в разреза или още по-добре лепило момент,бизон или хелметекс....успех

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
От към купето жилото се откача много по-лесно.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”