Sunny написа:"
Респект към такива съвети, още повече дадени от полицаи!
![]()
"
Незнам само как реши,че съм полицай ама айде! В тоя форум неразбрахте ли,че не съм ПОЛИЦАЙ БЕ!!!
Sunny написа:"
![]()
"
vladura написа:ЗдравейтеДнес получих електронен фиш за първи път! Снимали са ме,когато се връщах от провинцията при ограничение 50 аз съм карал с 81,тоест 31км превишена и размер на глобата 200лв! Та да питам те бяха в патрулка точно след 1 завой точно където започва населеното място и да питам може да ли да има грешка-как пък точно 31 при положение,че до 30 глобата е 100лв,смисъл възможно ли е да лъжат или не?
Даскала™ написа:vladura написа:ЗдравейтеДнес получих електронен фиш за първи път! Снимали са ме,когато се връщах от провинцията при ограничение 50 аз съм карал с 81,тоест 31км превишена и размер на глобата 200лв! Та да питам те бяха в патрулка точно след 1 завой точно където започва населеното място и да питам може да ли да има грешка-как пък точно 31 при положение,че до 30 глобата е 100лв,смисъл възможно ли е да лъжат или не?
При стационарните камери има 3 км/ч толеранс!
Аз имах такъв фиш,но с толеранса беше 31-3=28 (100лв + отстъпка 30% за плащане в 14 дневен срок = 70лв)!
Принципно обжалваш ли може и да спечелиш делото от мобилни камери
Saho_Golf написа:Sunny написа:"
![]()
"
Незнам само как реши,че съм полицай ама айде! В тоя форум неразбрахте ли,че не съм ПОЛИЦАЙ БЕ!!!
а съм прост служител в администрация под чин сержат или по точно категория Е ? Не съм ното катаджия нито ушефПросто си върта далаверки и това си е
![]()
а съм прост служител в администрация под чин сержат или по точно категория Е ? Не съм ното катаджия нито ушефПросто си върта далаверки и това си е
![]()
Saho_Golf написа:Сега да се върнем на фишовете имах доста фишове от камери някаде около 10 бяха,но като гледам са останали само 5, първия е като на колегата за превишена скорост с над 31км/ч
Няма и да ги платя , сами ще си отпаднат.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта