Проблем с токовете-помощ.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с токовете-помощ.
Привет колеги,от 2 дни имам един проблем с токовете,изведнъж ми спряха да светят крушките които са горе на тавана,и запалката и тя спря да работи (всички други светлини си работят,фарове стопове всичко) и понеже съм с трансмитер и ми е проблем.някои ако може да ми каже от къде може да е проблема??? Аз мисля,че ми е изгорял бушон,но не съм сигурен,вашето мнение???
- mackatasvento
- Автомобил: VW Vento 1.8
- Двигател:
Re: Проблем с токовете-помощ.
Първо се почва с бушона, но за да изгори той, значи има нещо
може и да бъркам

може и да бъркам
- Asko VW
- Автомобил: VW Passat-B6 Variant
- Двигател: 2-0 TDI BMP 2006
Има голяма вероятност трансмитера да е направил късо м/у + и - на запалката (било защото се е прецакал, било чисто механично при слагане/махане)и да е думнал бушона. Отвори бушониерата и виж на капака кой ти е бушона.
Провери го и ако е заминал го смени, но без трансмитера да е в запалката. Ако всичко след смяната на бушона (в случай, че е изгорял де) работи нормално, сложи и трансмитера и виж какво ще стане. Така ще разбереш дали от него ти гори бушона.
П.П. Дори и да изглежда визуално здрав, все пак подмени бушона, понякога се прецакват и не работят дори да изглеждат здрави.
Пиши какво е станало.
Провери го и ако е заминал го смени, но без трансмитера да е в запалката. Ако всичко след смяната на бушона (в случай, че е изгорял де) работи нормално, сложи и трансмитера и виж какво ще стане. Така ще разбереш дали от него ти гори бушона.
П.П. Дори и да изглежда визуално здрав, все пак подмени бушона, понякога се прецакват и не работят дори да изглеждат здрави.
Пиши какво е станало.
- Rad3v
- Автомобил: Vw Golf 4 TDI
- Двигател: ARL 2000g
- Контакти:
Провери бушона, почти сигурно е от там, един път бръкнах в запалката с химикал докато колата беше запалена, спря ми СиДиТо плафона запалката .... и се оказа бушон :)
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Ами колега, освен аз да дойда да ти проверя бушона дали не е изгорял?
Темата е в грешен раздел и с непълно заглавие. Освен това не си споменал за каква кола става въпрос.
Разгледай внимателно правилата за постване и ако проблемът не се оправи след смяна на предпазител, пусни нова тема според правилата - в правилния раздел.
Темата е в грешен раздел и с непълно заглавие. Освен това не си споменал за каква кола става въпрос.
Разгледай внимателно правилата за постване и ако проблемът не се оправи след смяна на предпазител, пусни нова тема според правилата - в правилния раздел.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”