имат ли значение годините за смяната на агренажния ремък?
Re: имат ли значение годините за смяната на агренажния ремък
спора е излишен колеги аз съм отрасъл с руски машини няма да споменавам марки включително и мотоциклети и автомобили баща ми и до днес управлява руски камион всичко си има старост на материала зависи от поддръжка и експлоатация за военна техника и космонавтика са не надминати все още 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: имат ли значение годините за смяната на агренажния ремък
Истината е, че марката ЛАДА е "народен автомобил", low cost за Русия. И като такъв материалите, които се влагат в него са със средно качество, но е направен максимално опростен и ремонтнопригоден, за селца и паланки в тайгата и Сибир.
В България, освен НИВА, няма представитество на други автомобили. По пътищата не се вижда Приора (тази година я свалят от производство, стар модел).
Новият модел народен автомобил, low cost е Лада Гранта и Лада Калина2, на замяна на Лада Класика и Самара. Автомобилите, които виждаме по пътя Жигула, Самара, 110, Нива, са от миналият век, и те като всяко нещо остаряват. Все пак са на по 30години....
През тази година и 2014, се качват на конвейра нови модели автомобили, нов модел работна Нива 4х4, както и паркетник за града. Паркетника го виждате на снимката, напълно завършен, за серийно производство;
В България, освен НИВА, няма представитество на други автомобили. По пътищата не се вижда Приора (тази година я свалят от производство, стар модел).
Новият модел народен автомобил, low cost е Лада Гранта и Лада Калина2, на замяна на Лада Класика и Самара. Автомобилите, които виждаме по пътя Жигула, Самара, 110, Нива, са от миналият век, и те като всяко нещо остаряват. Все пак са на по 30години....
През тази година и 2014, се качват на конвейра нови модели автомобили, нов модел работна Нива 4х4, както и паркетник за града. Паркетника го виждате на снимката, напълно завършен, за серийно производство;
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”