Здравейте, мисля да си взимам компресорна помпа, но чух че не можели да напомпат голяма гума. Някои ползва ли такава помпа и дали може да напомпа 16ки? Ако някой има предложение за такава помпа от магазин моля да ми прати линка като ЛС.
Благодаря!

Компресорна помпа
Re: Компресорна помпа
Аз също имам интерес, чувал съм да препоръчват някаква двубутална от Илиенци. Преди време имах едно евтино китайче от практикер, което го бях оставил да помпа 15-ка, прегря и гръмна буквално.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Имам китайска взета от "Гарван" .По едно време миналата година я бяха пуснали на промоция в "Практикер" . Помпи гуми и на джип.
На приложената снимка.
На приложената снимка.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Също имам интерес към такова устройство. Имам едно китайско за 15 лева. До скоро макар и бавно до напомпваше леко спаднала гума. Сега нещо му стана, бръмчи си, но гумата вместо да се помпа, спада. Хубаво е човек да си има такова нещо в багажника, стига да е на някаква нормална и прилична цена.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
продавам същите като на снимката
205/55/16 я вдига от 0 за 3-4 минути без проблеми
205/55/16 я вдига от 0 за 3-4 минути без проблеми

По автоморгите може да се търси оригинален компресор от Мерцедес, Ауди ,VW и други. Аз съм ползвал такъв от мерцедес, който помпи 17-ка до нормално положение за около 1минута. Тези компресори знам, че ги имаше при коли които са без резервна гума. 

Днеска си взех компресорна помпа за 50 лв и съм много доволен. Помпа бързо и не се товари.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”