При кои мотори се поддържа EDC15/16?
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
При кои мотори се поддържа EDC15/16?
Интересно ми е при кои мотори може да се провери пробега чрез EDC15 или EDC16. Не че не може и то да е фалшиво, но въпреки това ми е интересно.
Re: При кои мотори се поддържа EDC15/16?
И на мен ми е интересно защото на моя 1.6 BSE ми дава грешка и пише,че или не могат да се видят или компа не подържа такъв километраж ... пробвах и с Пасат 1.9 АФН 110 коня и пак същата работа . А преди маи ми ги показа моите един път но не съм сигурен дали не си втълпявам ама 80% съм сигурен че май ги показва и от тогава НЕ !
- basata-user
- Автомобил: pasat b5
- Двигател: 1.8T AEB
- Контакти:
преди няколко месеца имах ауди а4 2001г и там ги показваше реалните километри 417 000 а на километраж беше на 161 000 :) сега карам пасат б5 1.8т 99г дава ми грешка :( има ли друго място дето могат да се проверят
На мен преди малко момчето от Sklad66 от където си купих кабела ми каза цитирам "че какво общо има EDC с бензинов двигател ... EDC е за дизелови " което означава,че аз съм се заблудил и преди не ми ги е показвало ами съм гледал онези дето ти пише при зануляване на сервизните интервали които пък са тези от таблото с леко разминаване или не зависи !
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
EDC значи electronic diesel control, разбира се, че е за дизели
В темата ми отпреди година и половина се интересувах кои мотори използват този протокол и при кои от тях изминатият пробег се съхранява и в ECU-то освен в таблото...

В темата ми отпреди година и половина се интересувах кои мотори използват този протокол и при кои от тях изминатият пробег се съхранява и в ECU-то освен в таблото...
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Всички PD са с EDC 15 и нагоре.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”