Предоложете автомивка в Пловдив за най-ниска цена!
- annunaki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Предоложете автомивка в Пловдив за най-ниска цена!
Ако някой знае автомивка да мият за колкото се може по малко пари:) Поне външно.
- Dare_Devil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
andro_v написа:Взимаш две кофи,една гъба,едно препаратче за чинии с аромат по желание и така.
Евтините автомивки не мият хубаво,скъпите са...скъпи.

Най-приятните ми 25 минути в живота са това. Не мисля за нищо. Спокойно си измивам всичко. Накрая се чувствам супер отпочинал от доста забързаното ежедневие. Затва никога не си давам 25-те минути на някоя миФка!!!
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
Никои не може да ми измие колата както сам си я мия.Пароструиките с високо налягане като ги видя и настръхвам.Мия си я сам за 1 левче и както каза колегата е доста отпускащо занимание,стига да разполагаш с излишно време.Винаги с две гъби -едната за мръсните части-джанти,прагове и спирачни апарати и друга за останала част,след това задължително подсушаване с глюдерия и почистване на стъклата с препарат.Най-приятните ми 25 минути в живота са това. Не мисля за нищо. Спокойно си измивам всичко. Накрая се чувствам супер отпочинал от доста забързаното ежедневие. Затва никога не си давам 25-те минути на някоя миФка!!!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”