Парктроник
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Парктроник
Оказахте се прави "италианския" парктроник е произведен в Китай. Доволен съм, че го монтираха много добре, но ми се струва, че ще има проблем с по ниските препятствия, въпреки че го монтираха на оригиналните места на бронята. След време мога да споделя впечатления от работата му.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Честито! Парктрониците на 97,7% са произведени в Китай, така че не се притеснявай. Мисля ,че няма да имаш проблеми.
- plamski3
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AKL
Ivo_Dinkov написа:Китайче:
С малко тунинг:
Работи прецизно
И аз замислям нещо подобно.. Нямаш ли проблеми при даване назад и завиване на волана? Не ти ли пречи да виждаш показанията?
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
От 10 години имам на колите си парктроници и се ориентирам вече само по звука, иначе не пречи волана, но шаренийката е по- скоро за жена ми
Ето и на едното ми ауди как беше монтиран:

Ето и на едното ми ауди как беше монтиран:

Как стои въпроса с масовите китайски с лед дисплея и теглича монтиран на колата. Дават ли грешни показания. Замислям се да си сложа този http://www.gpscommerce.bg/product/19/parktronik-parkmatic-3705.html пише че автоматично елиминира фалшиви показания от теглича.
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Да обобща малко опита ми с китайските парктроници с 2/4/6 задни датчика- всички са копия на няколко по- скъпи модела Pirana, централите са с еднакви платки на практика, датчиците са взаимнозаменяеми. Различните модели се различават по дисплейте, като на една централа пасват различни дисплеи.
Има и варианти с 4 предни датчика или само зумер, но не е голяма ралзиката. Има и варианти със светещи датчици, но освен сигания, друго повече не предоставя светенето
Важно е да монтираш датчиците на височина между 50 и 70 см, ако не се бъркам. Теглича не пречи, даже могат да се боядисват.
Има и варианти с 4 предни датчика или само зумер, но не е голяма ралзиката. Има и варианти със светещи датчици, но освен сигания, друго повече не предоставя светенето

Важно е да монтираш датчиците на височина между 50 и 70 см, ако не се бъркам. Теглича не пречи, даже могат да се боядисват.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”