Петиция против закона за смяна на талона газ бензин.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Петиция против закона за смяна на талона газ бензин.
Здравйте колеги, много от вас може би са чули за последната простотия която пак има за цел да удари българина в джоба, а именно смяната на талоните на МПС в които да бъде вписано че автомобила се движи и на газ и на бензин. Въпреки многото неясноти дори между самите институции азджеба кое и как трябва да се направи, факт е че явно се опипва почвата, ако няма мрънкане ще мине, ако има може да се извинят че е станала грешка :) Нека им дадем повод за извинение, днес се е появила петиция по този въпрос, моля всеки от вас които е против да се впише, и да я разпространи с феисбук. http://www.peticiq.com/64835
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Re: Петиция против закона за смяна на талона газ бензин.
Не одобрявам това безумие със смяната на талона, но не виждам смисъл заради 20 лв да се хаби толкова много обществена енергия и да се отвлича вниманието от други, доста по-сериозни проблеми, свързани с автомобилизма и движението по пътищата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не е за 20 те лева, днес ме върнаха от КАТ нещяха да ми ги вземат, началника им каза че няма никва яснота какво точно се случва и как, пуснали запитване в София от там мълчат. Явно въпроса още не е конкретизиран и сега е момента да му се даде отпор. За това, инак и аз бях тръгнал да си дам 20 те лева ма никои не ми ги щя :) А и още нещо, петицията е един вид гражданска позиция, да се види че народа не спи, а не все аи краи тва, караи онова, и после все се сърдим що ни клатят :)
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Не са 20лв, на мен вече ми изгубиха половин ден, сега трябва измислен паспорт да правя и да ходя да губя още ден аман 

- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
Тези петиции избощо някой знае ли,че съществуват?Имам предвид тези,към които са насочени?
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Уместен въпрос 

Благовест написа:Тези петиции избощо някой знае ли,че съществуват?Имам предвид тези,към които са насочени?
Нека я подпишем хиляди хора, пък те ще разберат

- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Някой може ли да ми каже дали трябва да сменям талона след като съм си махнал газовата уредба, а в талона тя присъства
Изобщо пълна глупост, а по-лошото е, че медиите тръбят, хората се шашкат, стават опашки и никой не знае какво точно трябва да се получи.

Изобщо пълна глупост, а по-лошото е, че медиите тръбят, хората се шашкат, стават опашки и никой не знае какво точно трябва да се получи.

- freshenero
- Автомобил: Sharan
- Двигател: ADY 2000
zerozero написа:Не е за 20 те лева, днес ме върнаха от КАТ нещяха да ми ги вземат, началника им каза че няма никва яснота какво точно се случва и как, пуснали запитване в София от там мълчат. Явно въпроса още не е конкретизиран и сега е момента да му се даде отпор. За това, инак и аз бях тръгнал да си дам 20 те лева ма никои не ми ги щя :) А и още нещо, петицията е един вид гражданска позиция, да се види че народа не спи, а не все аи краи тва, караи онова, и после все се сърдим що ни клатят :)

-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Не е въпроса за 20-те лева.
Изгубеното време в КАТ никой не ми го плаща.В скромният ми досега опит с тази институция винаги съм губил по един работен ден.
Независимо за каква услуга.
Изгубеното време в КАТ никой не ми го плаща.В скромният ми досега опит с тази институция винаги съм губил по един работен ден.
Независимо за каква услуга.
- freshenero
- Автомобил: Sharan
- Двигател: ADY 2000
В друга тема касаеща казуса- http://press.mvr.bg/NEWS/news131125_02.htm
-
- Автомобил:
- Двигател:
Нещата въобще няма да се разминат само с петиция, я вижте какво става тука https://www.facebook.com/events/548215921929562/?previousaction=join&source=1
"Скачайте в колите някои се изкряска и гъзари луди хукнаха завчаска, и политици тръпнат друг път не видели по тях да фърчат и бутилки и шрапнели
от Дядо Вазов :)
"Скачайте в колите някои се изкряска и гъзари луди хукнаха завчаска, и политици тръпнат друг път не видели по тях да фърчат и бутилки и шрапнели

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Петиции, протести и други подобни, не се организират в този форум.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”