Правите ли път на бързащите коли?
-
- Автомобил: Polo 6C
- Двигател: DAJA
Re: Правите ли път на бързащите коли?
Те са в нарушение? А и съм забелязал, че повечето тарикати внимават.
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
По-скоро организацията е малоумна, не че те са тарикати. В Загреб (а може би и в други цивилизовани градове) от дясно има трамвайна линия, която е и бус лента. Пешеходци, трамвай и коли не си пречат. Тука на К.Величков и на Шипченски ако се спазва маркировката колоната на всеки светофар ще е километрична...
- Marto_cafeto
- Автомобил: Peugeot 307
- Двигател:
Доста интересна тема ! Винаги правя път дори,когато бързам и аз.но зад мен има някой по-"бърз"
и него ще го пусна.Да се изпопребиеме за едно изпреварване. Едно от 1-вите мнения ми направи доста голямо впечатление,че когато сме в задръстваме оставя по едно място кола дистанция. И аз така правя и винаги някой тарикат се мушва в това място пък даже и псуват,че е малко мястото
.
Спомням си 1 случка : Прибираме се от море и сме на магистрала Струма и отзад ми се свети с фарове,мигач и се изнасям в дясна лента,карах с около 130-140 при което човекът който ме изпревари завива пред мен и кове спирачки до 70.Какво му стана,светнах му с фарове,пускам мигач и го изпреварвам и той се закачи зад мен.130-140-150 и тъпото му Fiat Bravo можа само до 180 и почна да ми свети с фарове. Не го бях провокирал с нищо,какво им става на някой хора.

Спомням си 1 случка : Прибираме се от море и сме на магистрала Струма и отзад ми се свети с фарове,мигач и се изнасям в дясна лента,карах с около 130-140 при което човекът който ме изпревари завива пред мен и кове спирачки до 70.Какво му стана,светнах му с фарове,пускам мигач и го изпреварвам и той се закачи зад мен.130-140-150 и тъпото му Fiat Bravo можа само до 180 и почна да ми свети с фарове. Не го бях провокирал с нищо,какво им става на някой хора.

Понякога ги пускам....друг път -не.На магистралите океи бързал цървула да ходи да си троши главата....ама в София където си има ограничения и по булеварди примерно карам със 60-70 и някакъв ми засвяткал да бърза ...никакъв шанс да се отместя.Пък и моят ЪП със тези лепенки на Армеец малко ги е шубе келешите да се закачат със Тимаджииска кола... 

Пътувам доста и от личен опит знам следното: кола която се движи бавно,която се движи бързо,кола с турска или румънска регистрация видиш ли пред или зад теб.....бегай надалеко
-
- Автомобил:
- Двигател:
Правя път на всеки безумец,който се е запътил към оня свят,когато го видя в някоя канафка или да е целнал дърво , не му помагам, сам си е виновен.При друга ситуация на всеки бих помогнал.
- silven-VW FOREVER
- Автомобил: Audi A6 Audi A1
- Двигател: FSI TFSI
Може би ти си този безумец който се движи с 90км/ч. по магистралата и като те настигне отзад някой който се движи примерно със 130км/ч. може би ти доставя удоволствие, че пречиш?
Що ....има ли ограничение за минимална скорост от 80км примерно..... 

- silven-VW FOREVER
- Автомобил: Audi A6 Audi A1
- Двигател: FSI TFSI
Като искаш да караш с 80км.ч карай в дясната лента
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
stivenj написа:Правя път на всеки безумец...
Човека още в първото си изречение написа че прави път на всички, ти как ги извъртя нещата та го прати на магистралата с 80 в лявата лента да пречи на всички незнам...

- jeriko
- Автомобил: passat
- Двигател: 1.9 TDI ATJ 2000
Винаги правя път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Правя винаги път.Я си представете,че кара човек за болницата,който бере душа а вие не се отмествате...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
[quote="the beast"]Правя винаги път.Я си представете,че кара човек за болницата,който бере душа а вие не се отмествате...
Да ти кажа,карал съм човек към болница...Хич не съм чакъл,да ми прави някой път-сам си го намирам.Включително и как да мина на червено,без да се изпотрепаме с останалите участници в движението.
Да ти кажа,карал съм човек към болница...Хич не съм чакъл,да ми прави някой път-сам си го намирам.Включително и как да мина на червено,без да се изпотрепаме с останалите участници в движението.
- simeon40
- Автомобил:
- Двигател:
Участниците взели отношение в тази тема сме песъчинка от трафика на пътя. По времето на тази тема от началото някъде когато я четох и дадох мнение, някъде 1 седмица след това ми се наложи да съм "бързаща кола" въпреки, че преди съм давал газ по-магистралата обаче за кратки разстояния. Много близък роднина в лошо здравословно състояние(трудно дишане и се оплаква винаги когато положението е наистина зле
) трябваше да изкарам близо 100км извънградско(не по магистрала) защото телефон 112 е безполезен
Радвам се, че всичко мина добре тогава.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”