Dacia Logan се преобърна през таван на снимки на Show Room
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Sir T написа:^
факт е, че румънците пазаруват яко в Русе. Особено Гюргевските тарикати. Имам приятели с магазини за дрехи и техника и събота и неделя правят по 10-15 000лв оборот от румънци. Букурещ е много по-далеч от колкото Русе. Задръстванията в София са като сватбарска колона на фона на тези в Букурещ. Отделно в Букурещ е по-скъпо от колкото в Русе и София.
Относно автомобилите, в Румъния имат закон, с които защитават търговията на нови автомобили. Пазарът на автомобили втора ръка е значително по-скъп от нашия тук. Главно се върти между вносителите, които имат практика да изкупуват автомобили на клиенти и да им продават нови. Внос на автомобили втора ръка отвън почти няма.
Не само пазаруват на наша територия, ами ядат и пият яко, всяка събота и неделя, и аз имам такава информация

- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колата си е много добре .. нищо и няма след тавана. Даже фаровете са и здрави. Карахме я преди няколко дни по пистата на пълна газ
Renault Clio, което струва два пъти повече да не би да е по-стабилно? Мен си ми харесва, защото е истинска кола - няма електроника, няма abs, чувстваш всичко, което се случва на пътя .. доставя по-голямо удоволствие от чистото шофиране от значително количество други, нови и скъпи автомобили. Истинска кола е .. не купчина електроника и "комфорт".

Renault Clio, което струва два пъти повече да не би да е по-стабилно? Мен си ми харесва, защото е истинска кола - няма електроника, няма abs, чувстваш всичко, което се случва на пътя .. доставя по-голямо удоволствие от чистото шофиране от значително количество други, нови и скъпи автомобили. Истинска кола е .. не купчина електроника и "комфорт".
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Sir T написа:колата си е много добре .. нищо и няма след тавана. Даже фаровете са и здрави. Карахме я преди няколко дни по пистата на пълна газ![]()
аз се чудя защо още се карат ладите, а то защо било......

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”