Dacia Logan се преобърна през таван на снимки на Show Room

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Пет 22 дек 2006 9:09

не мисля .. не че не можеш да си внесеш кола отвън, просто ти излиза солено и то доста!

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Пет 22 дек 2006 10:22

Sir T написа:^

факт е, че румънците пазаруват яко в Русе. Особено Гюргевските тарикати. Имам приятели с магазини за дрехи и техника и събота и неделя правят по 10-15 000лв оборот от румънци. Букурещ е много по-далеч от колкото Русе. Задръстванията в София са като сватбарска колона на фона на тези в Букурещ. Отделно в Букурещ е по-скъпо от колкото в Русе и София.
Относно автомобилите, в Румъния имат закон, с които защитават търговията на нови автомобили. Пазарът на автомобили втора ръка е значително по-скъп от нашия тук. Главно се върти между вносителите, които имат практика да изкупуват автомобили на клиенти и да им продават нови. Внос на автомобили втора ръка отвън почти няма.

Не само пазаруват на наша територия, ами ядат и пият яко, всяка събота и неделя, и аз имам такава информация :D

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Пет 22 дек 2006 13:39

ами то си е екскурзия в чужбина :D

Потребителски аватар
don hose
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот don hose » Нед 24 дек 2006 17:06

Тая кола е наи скапаната която съм карал повярваите ми на тест драива ги нарязах всичките модели буклуци неги караите моля.

Потребителски аватар
Volkov
Автомобил: Golf 3 20 Jahre
Двигател: 2.0 16V ABF

Мнениеот Volkov » Нед 24 дек 2006 17:17

Щом Ванката е успял да я обърне, и се е отървал невредим значи не е чак толкова лоша за кола нисък клас !! А не мисля че колата е виновна в този случай че нещеш ли дали му на човека кола да се гаври с нея!! :wink:

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Нед 24 дек 2006 17:57

колата си е много добре .. нищо и няма след тавана. Даже фаровете са и здрави. Карахме я преди няколко дни по пистата на пълна газ :D
Renault Clio, което струва два пъти повече да не би да е по-стабилно? Мен си ми харесва, защото е истинска кола - няма електроника, няма abs, чувстваш всичко, което се случва на пътя .. доставя по-голямо удоволствие от чистото шофиране от значително количество други, нови и скъпи автомобили. Истинска кола е .. не купчина електроника и "комфорт".

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 24 дек 2006 17:58

Sir T написа:колата си е много добре .. нищо и няма след тавана. Даже фаровете са и здрави. Карахме я преди няколко дни по пистата на пълна газ :D
Renault Clio, което струва два пъти повече да не би да е по-стабилно? Мен си ми харесва, защото е истинска кола - няма електроника, няма abs, чувстваш всичко, което се случва на пътя .. доставя по-голямо удоволствие от чистото шофиране от значително количество други, нови и скъпи автомобили. Истинска кола е .. не купчина електроника и "комфорт".

аз се чудя защо още се карат ладите, а то защо било...... :lol: :lol:

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Нед 24 дек 2006 18:01

в четвъртък бяхме седнали да пием кафе част от екипа докато чакаме една кола да дойде и ми хрумна великата идея да купим една Лада със задно предаване и да си я държим там да си пързаляме зимата .. Та сега издирвам някоя в движение, ако ще и без номера ..

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”