Продажба на счупен голф ?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
DanielM
Автомобил:
Двигател:

Продажба на счупен голф ?

Мнениеот DanielM » Сря 22 яну 2014 16:47

Здравейте. Нов съм във форума.
Притежавам Голф 4 с първа регистация 2000г. Днес при много ниска скорост, без да забележа преди това каквито и да е признаци, се счупи скоростната кутия при скорост не повече от 10 км/ч. Доколкото съм наясно се налага да я сменя. Освен това има ред други проблеми, например: тампони за смяна, омаслена рейка /която я рециклирах преди около година и половина/, бендикс, който се чува при палене /не е при всяко палене, но от време на време/, скоро трябва ангренажен ремък да се сменя заедно с водната помпа /доколкото знам вървят в комплект/. Външните забележки не са много, но тя е застрахована и всичко мога да оправя по каско. Та въпросът ми е дали да я стегна и да продавам или да я разпродам на части /каквото е останало читаво по нея/?
Ако ви трябва още някаква допълнителна информация питайте.

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Re: Продажба на счупен голф ?

Мнениеот vinixxx » Сря 22 яну 2014 21:17

нека позная 1.6 :mhihi

ремонта на всичко сигурно няма да излезе кой знае колко пари,а на новата не се знае кво и е,много са факторите,никой не може да вземе решение вместо теб

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Сря 22 яну 2014 21:24

Tя такава кола не се стяга и да се продава, или я оправяш и си я караш или се отърваш от нея по-възможно най бързия начин, па който иска да си я стяга и да набива пари в нея!

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Сря 22 яну 2014 21:34

Ами или я даваш на някой за 800-900 лева и се отърваваш... Добавяш още 2000 да речем и купуваш друга + 500 лева обслужване-ти смятай.

Другия ти вариант е да си оправиш твоята за 1200 лева и да си я караш,знаеки кое е сменено с ново и да си те радва още време и да си спокоен... Според мен вариант 2 е винаги по-разумния.

Вълчан
Автомобил: Mazda 5
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Сря 22 яну 2014 21:44

Колко ще ти струват частите да си я оправиш....1000-1200лв....Ако ще я продаваш за 800-900лв по добре си я стегни.Не е толкова стара колата има още хляб във нея.Имаш великолепен избор за части и то със страхотни отстъпки....

Потребителски аватар
kjm
Автомобил: audi a3
Двигател: ALH

Мнениеот kjm » Чет 23 яну 2014 9:49

и да вземеш друга кола повечето работи пак трябва да се сменят,говоря за ангренаж и тампони и все ще има и нещо друго за изненада.

DanielM
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DanielM » Чет 23 яну 2014 10:47

Благодаря ви много за отворите! След известно размишляване и аз стигнах до решението да я оправям и да си я карам. За парите, които ще и взема дори и след оправяне няма да мога да си взема нещо по-добро. Тъй че ще си я карам до момента в който не започне много да ме дразни и чак тогава ще я сменям.
Отново благодаря за мненията.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”