колеги от бургас Passat b6
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF 2002 BKP 2006
колеги от бургас Passat b6
добър вечер . преди 1 седмица си докарах от англия пасат б6 2007 година . и да е регистрирам колата тука в българия - град бургас искат да си сменя фаровите но единия фар струва 250 лева ако може някой коледа да ми помогне при регистрациаята на колата ще съм много благодарен шест има почерпка . ако може да се сменят само за 1 ден да го се регистрира колата
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: колеги от бургас Passat b6
хубаво ще ги смениш за регистрация, ама после трябва да се стреля ли срещу теб ,че ще заслепяваш??
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Интересен въпрос колега, то някой и да ти даде фар за регистрация пак няма да колегиално и приятно за отсрещните после като си върнеш старите...
Няма ли да стане коригиране на светлината с такива стикери, все пак се продават в Англия за коли с техния волан пътуващи на континента?

-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF 2002 BKP 2006
Аз имам такива лепенки но несъм ги слагал .Когато я регистрирвам незнам дали няма да има проблем
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
сваляш крушката за къси и преместваш пластината на самата лупа надолу-чудото е готово и фара е сменен на нормална дирекция
П.П няма нужда от черпене ,само ще те помоля да минеш да регулираш фаровете не на стената ,а на машина

П.П няма нужда от черпене ,само ще те помоля да минеш да регулираш фаровете не на стената ,а на машина

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”